Bonusta jokaisesta matkasta!

von ROSEN spa

Mäetagusen kartanohotelli von ROSEN spa on pieni ja viihtyisä 24 huoneen kylpylähotelli Itä-Virumaalla. Hotellissa toimii myös kylpylä.
Kylpylähotelli

Von ROSEN kylpyläkartanohotelli on osa Mäetagusen historiallista kartanokokonaisuutta, komean kartanon vieressä. Kaiken kaikkiaan kompleksissa on noin 10 kunnostettua kartanorakennusta. Kylpyläkartano sijaitsee kolmessa toisiinsa yhteydessä olevassa historiallisessa rakennuksessa: talli ja vaunutalo, mylly sekä kasvihuone.Hotellissa on 24 viihtyisää, klassisesti sisustettua huonetta sekä paikallisia makuja arvostava Rosen-ravintola.

Mäetagusen kartanohotellin kylpylä tunnetaan lämpimänä SPA-keskuksena, jossa ilman ja veden lämpötila ovat molemmat noin 30 astetta. Vierailijoiden käytettävissä on 25-metrinen uima-allas, jossa on kaksi uimarataa, lastenallas ja poreallas. Käytettävissä on yleiset höyry- ja infrapunasaunat. Suomalainen sauna on miehille ja naisille erikseen. Niin kutsuttu ”Hiljainen Takahuone” tarjoaa lisäksi vielä neljä saunaa, porealtaan ja rentoutumisnurkkauksia. Ajanvarauksella on saatavilla hierontoja ja vartalohoitoja.

von ROSEN spa sijaitsee rauhallisella alueella kaukana suurkaupunkien tungoksesta. Lähin kaupunki Jõhvi on noin 15 minuutin ajomatkan päässä ja Narvaan on vajaan tunnin ajomatka. Kuremäen luostari, Kohtla-Nõmmen kaivosmuseo ja Kauksin ranta ovat myös lähellä, vain alle 30 minuutin ajomatkan päässä.

Kylpylähotelli on keskiviikosta lauantaihin vain aikuisille. Sunnuntaisin ja maanantaisin myös lapsiperheet ovat tervetulleita!

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
54 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita von ROSEN spa
Osa Mäetagusen historiallista kartanokokonaisuutta
Osa päivistä "adults only"
Lyhyt matka Itä-Viron nähtävyyksiin
Kylpylän palvelut
Polkupyörän vuokraus

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

von ROSEN spa

Pargi 1, Mäetaguse alevik, Alutaguse vald, 41301 Ida
Puh: +372 53035436
S-posti: info@moisahotell.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Jõhvi
Jõhvi
20 km
Kauksin ranta
Kauksin ranta
30 km

Videoita hotellista

Lisätiedot majoituksesta

  • Hinta sisältää kylpyläosaston käytön saapumispäivänä. Osasto on auki ma-pe klo 14:00- 22:00 ja la-su klo 12:00- 20:00
  • Polkupyörän vuokraus
  • Seminaarien järjestämiseen on useita erikokoisia kartanon tiloja
  • Lemmikit sallittuja (lisämaksusta)