Bonusta jokaisesta matkasta!

Quality Hotel Grand Royal hotelli

Narvikin keskustassa sijaitseva Quality Hotel Grand Royal on yksi Pohjois-Norjan suurimmista kokoushotelleista. Se sijaitsee aivan Narvikin aseman lähellä ja vain kolmen minuutin päässä Narvikfjelletin laskettelukeskuksesta.
Hotelli

Narvikin keskustassa sijaitsevan Quality Hotel Grand Royalin ylimmän kerroksen Linken Restaurant & Bar ravintola ja sky-baari tarjoavat ekslusiivisia aterioita sekä Narvikin parhaat näköalat. Vastaanoton vieressä sijaitseva Rallar’n Pub og Kro, Pubi ja kahvila tarjoilee yksinkertaisempia aterioita ja paikan rentoutumiseen.

Narvikissa on paljon tekemistä ja nähtävää. Tutustu 5000 vuotta vanhoihin kalliopiirroksiin, kaivosmuseo Ballangeniin ja sotamuseoon (Krigsminnesmuseum). Kaupungissa voi lähteä vaikkapa miekkavalassafarille, maastopyöräilemään, golfaamaan, merikalastamaan tai hylkysukeltamaan. Narvikfjället hiihtokeskus sijaitsee vain parin kilometrin päässä hotellilta.

imt.fi asiakasarviot
36 arvostelua
8.2 / 10
Tripadvisor
411 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Voit pysäköidä ostoskeskuksen pysäköintihallissa aivan hotellin vieressä. Päivittäinen enimmäishinta 125 NOK, jonka voi maksaa pysäköintiautomaatilla tai ParkLink -sovelluksella.

Miksi valita Quality Hotel Grand Royal?
Sijainti keskustassa
Näköalat hotellin sky-baarista

Kuvia Quality Hotel Grand Royal -hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Quality Hotel Grand Royal hotelli

Kongensgate 64, 8500 Narvik
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustassa
Keskustassa
Linja-autoasema
Linja-autoasema
400 m

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen Ma – Pe 06:30 – 09:30, La – Su 08:00 – 10:00