Bonusta jokaisesta matkasta!

Astoria Astotel

Ihanteellisella paikalla Pariisiin tutustumisen kannalla sijaitseva Astoria Astotel on hauska ja omaperäinen hotelli kaupungin 8. kaupunginosassa.
Hotelli

Astoria Astotel -hotelli sijaitsee Pariisin keskustassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä kaupungin nähtävyyksiltä ja ostosmahdollisuuksilta. Alueella on myös paljon hyviä ja paikallisten suosimia kahviloita ja ravintoloita.

Hotellin vierashuoneet on sisustettu tyylikkäästi raikkaita värejä käyttäen ja leikkisyyttä niihin tuo maltilliset retro-vivahteet. Huoneista löytyy perusmukavuudet sekä minibaari, johon täydennetään päivittäin ilmaisia virvoitusjuomia. Huoneissa on kokolattiamatot. Osa huoneista sopii myös kolmen ja neljän hengen perheille ja kaveriporukoille.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan viihtyisässä aamiaishuoneessa, jossa on lasikatto. Aamiaisella on tarjolla tuoreita croissantteja, patonkeja ja pains au chocolatia, erilaisia tuoremehuja ja hilloja, laajavalikoima leikkeleitä sekä paikallisia juustoja. Voit tilata mannermaisen aamiaisen myös huoneeseesi. Hotelli pyrkii myös huomioimaan mahdolliset allergiat, sekä gluteenittoman ruokavalion.

Hotellin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta ja sen oleskelutilat tarjoavat mukavan vaihtoehdon vilkkaille ja meiluisille baareille ja kahviloille. Hotellin aulassa voit nauttia ilmaisia alkoholittomia juomia ja välipaloja iltapäivästä aina pimeään asti. Astotel-hotelliketjun innovatiivinen Astotour-konsepti tarjoaa sinulle pääsyn kaikkien kaupungin Astotel hotellien baareihin ja maistelemaan niiden tarjoamia ilmaisia leivonnaisia ja virvoitusjuomia.

 

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1794 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Astoria Astotel?
Hyvät julkiset yhteydet
Kolmen ja neljän hengen huoneita
Erinomaiset arvostelut
Astotour-konsepti!

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Astoria Astotel

42 rue de Moscou 75008 Paris
Puh: +33(0) 1 42 93 63 53
S-posti: hotel.astoria@astotel.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Louvren -museo
Louvren -museo
2.6km
Metroasema
Metroasema
290m
Eiffel-torni
Eiffel-torni
4.4km
Lentokenttä (CDG)
Lentokenttä (CDG)
36km

Tutustu hotelliin videolta

Hotelli yllätti positiivisesti; tarjolla oli softdrinks aulassa ja huoneissa, aulassa myös kahvia ja leivonnaisia!
Soile
Ystävän kanssa matkalla · tammikuu 2023

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen tarjoillaan arkisin 07:00–10:30, la–su 07:00–11:00