Bonusta jokaisesta matkasta!

Maxim Folies

Hyvien julkisten yhteyksien varrella Pariisiin keskustassa sijaitseva Maxim Folies -hotelli tarjoaa modernin ja viihtyisän majapaikan kauniissa boutique-hotellissa. Hotellin lähistöllä teattereita, hyvät ostosmahdollisuudet sekä paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita.
Hotelli

Maxim Folies sijaitsee Pariisin keskustassa 9. kaupunginosassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä kaupungin nähtävyyksiltä. Hiljattain kunnostettu hotelli sijaitsee kauniilla Operan alueella ja tarjoaa kodikkaan, mutta trendikkään majapaikan lomallesi.

Hotellissa on 38 huonetta, joista osa sopii myös kolmen ja neljän hengen perheille tai kaveriporukoille. Huoneissa on perusmukavuudet kuten ilmastointi, lämmitys, WiFi, sekä kunnon äänieristys. Kylpyhuoneessa voit hemmotella itseäsi L’Occitane en Provence:n ihanilla kylpytuotteilla. Superior-huoneista on kauniit näkymät Folies Bergère -teatterille ja Deluxe-huoneesta sekä Junior-sviitistä löydät Nespresso-keittimen. Maxim Folies -hotelli tarjoaa vierailleen vuorokauden ympärisen huonepalvelun.

Majoitukseen sisältyy herkullinen buffet-aamiainen, jonka aikana pääset maistelemaan tuoreista leivonnaista kuten croissanteista ja pains au chocolatista ja pienistä pannukakuista. Tarjolla on myös muun muassa hedelmäsalaattia, luonnonjugurttia, erilaisia leipiä, muroja. pekonia, kananmunia ja juustoja. Kahvin lisäksi päivän käynnistää lasillinen tuoretta appelsiini- omena tai rypälemehua.

Maxim Foliesissa voit vierailla myös sen Honesty Barissa ja nautiskella cake du jour -kakusta, Alain Milliat’sin hedelmämehuista, erillaisista kuumista juomista tai rentoutua illan tullen viinilasilliselle. Honesty Bar tarjoaa rennon ja miellyttävän paikan pysähtyä istumaan hetkeksi ja nauttimaan olostasi.

imt.fi asiakasarviot
3 arvostelua
9 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
94 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Perhehuoneita

  • Varattava erikseen

Miksi valita Maxim Folies?
Hyvät kulkuyhteydet
Erinomaiset arvostelut
Perhehuoneita
Kaunis sisustus

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Maxim Folies

14 Rue Geoffroy-Marie, 75009 Paris
Puh: +33 1 44 83 67 15
S-posti: bonjour@hotelmaximfolies.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Louvre-museo
Louvre-museo
1.6 km
Paris Opera
Paris Opera
1.3 km
Metro: Grands Boulevards
Metro: Grands Boulevards
350 m
Lentokenttä CDG
Lentokenttä CDG
31 km (58min metro+RER)

Tutustu Maxim-hotelliketjuun videolta

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen päivittäin klo 07:00–11:00.