Bonusta jokaisesta matkasta!

Villa Ammende

Villa Ammende on tasokas kartanohotelli Pärnun suositun hiekkarannan läheisyydessä. Keskustaankin on vain noin kymmenen minuutin kävelymatka. Villa Ammende on aikakautensa tyylikkäin ja parhaiten säilynyt rakennus Virossa, joka tarjoaa täydelliset puitteet rauhaisaan lomailuun.
Hotelli

Pärnun arkkitehtuurin helmi, upea kartanohotelli Villa Ammende sijaitsee ranta-alueella suojaisassa puutarhassa kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Uimarantaan on noin viiden minuutin kävelymatka. Hotellia ympäröivät arvokkaat puistot ja lehmuspuistotiet. Jugend rakennus on valmistunut vuonna 1905 ja avattu hotellina ja ravintolana vuonna 1999. Villa Ammende on aikakautensa tyylikkäin ja parhaiten säilynyt rakennus Virossa. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, päärakennuksesta ja Garden Villasta. Villa Ammende sopii erityisesti romanttista viikonloppua viettäville, hemmottelulomailijoille ja laatutietoisille matkailijoille.

Lisämaksullisia palveluita: huonepalvelu päärakennuksessa, pesulapalvelu ja autonvuokraus.

Päärakennuksessa on Sky Parlor -huoneita sekä erilaisia sviittejä, toisessa rakennuksessa ovat Garden Villan -huoneet. Koko hotellissa on huoneita yhteensä vain 19. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto. Hotellissa ei ole hissiä, joten hotelli ei sovi huonosti liikkuville. Asiakkaille on maksuton langaton internet yhteys käytössä. Hotellilla on maksuton kameralla vartioitu parkkipaikka hotellin pihalla. Lemmikit sallittuja Garden villan huoneissa (varattava erikseen). Hotelli on kokonaan savuton.

Hotellissa on myös baari ja ravintola. Kesäisin avataan hotellin yhteyteen tyylikäs ulkoilmakahvila. Tornissa järjestetään myös kahdenkeskisiä illallisia, lisätiedot suoraan hotellista. Hotellissa järjestetään myös paljon musiikki- ja taide-elämyksiä. Kesällä järjestetään joka viikko hotellin edessä konsertti, joka sisältyy asiakkaiden matkan hintaan. 

Hotellissa pystyy myös järjestämään kokouksia ja erilaisia tilaisuuksia eri kokoisille porukoilla. Ulkoilma tapahtumissa osallistujamäärä voi olla jopa 1500 henkilöä, ja sisätiloihinkin mahtuu noin 250 henkilöä.

Varaa hotellimatka Pärnuun IMT:ltä.

 

 

 

imt.fi asiakasarviot
13 arvostelua
9.1 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
492 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Maksuton vartioitu parkkialue ja latauspaikka sähköautolle

  • 31.3. asti hotellin ravintola avoinna vain torstai-lauantai. 1.4. alkaen avoinna joka päivä.

  • Lähellä rantaa ja keskustaa

  • Garden Villan huoneissa. Varattava erikseen.

Miksi valita Villa Ammende?
Loistava sijainti lähellä rantaa ja keskustaa
Laadukas palvelu
Majoitu yhdessä Pärnun kauneimmista rakennuksista

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Villa Ammende

Mere pst 7, 80012 Pärnu
Puh: +372 44 73888
S-posti: sale@ammende.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun rannalle
Pärnun rannalle
600 m
Keskustaan
Keskustaan
800 m

Lisätiedot majoituksesta

Maksulliset lisäpalvelut:

  • Huonepalvelu päärakennuksessa
  • Pesulapalvelu
  • Kokous- ja bankettitilat
  • Autonvuokraus

Muita lisätietoja:

  • Lemmikit ovat sallittuja Garden Villan huoneissa. Lemmikkipaikka varattava asiakaspalvelustamme erikseen.
  • Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, ei sovellu allergikoille