Bonusta jokaisesta matkasta!

Dönhoff Residence

Keskeisellä sijainnilla Pärnussa oleva huoneistohotelli Dönhoff tarjoaa tasokasta majoitusta tilavissa huoneistoissa. Huoneistojen keittonurkkauksessa on helppo laittaa välipalat ja ruuat. Hotellin katolta löytyy terassitila, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä.
Huoneisto

Vuonna 2018 avautunut hotelli sijaitsee aivan Pärnun ydinkeskustassa. Hotellin kivitalo-osa sijaitsee aivan Kuninga kadun varrella. Kiviosan puolla sijaitsevat hotellin Delux -huoneet ja saunalliset huoneistot. Hotellin puinen siipi on sisäpihan puolella ja siellä sijaitsevat Studio-huoneistot. Majoituksen hintaan ei kuulu aamiaista, mutta kaikissa huoneistoissa on oma keittonurkkaus ja ruokapöytä, joten välipalojen ja ruokailuiden järjestäminen huoneistossa onnistuu helposti. Keskeisen sijainnin ansiosta hotellin ympärillä on myös lukuinen määrä Pärnun ravintoloita ja kahviloita.

Hotellissa on kymmenen tilavaa huoneistoa, joten se sopii erinomaisesti myös perhemajoitukseen. Kaikkien huoneistojen yhteisessä käytössä on myös puisen siiven päällä sijaitseva kattoterassi. Terassille kuljetaan kierreportaita 2. kerroksen Studio -huoneistojen edestä. Hotellilla on oma pysäköintialue (lisämaksullinen) ja parkkipaikka tulee varata hyvissä ajoin etukäteen matkatoimiston kautta. Parkkipaikkaa ei ole mahdollista saada enää paikan päällä.

Varaa hotellimatka Pärnuun IMT:ltä.

imt.fi asiakasarviot
11 arvostelua
8.8 / 10
Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen pysäköinti hotellin pysäköintialueella. Paikka varattava etukäteen matkatoimiston kautta! Parkkipaikkaa ei ole mahdollista saada enää paikan päällä.

Miksi valita Dönhoff?
Keittonurkkaus omille kokkauksille
Tilavat huoneet
Keskeinen sijainti
Vuodesohva perhemajoitukseen

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Dönhoff Residence

23 Kuninga, 80011 Pärnu, Viro
Puh: +372 58873404
S-posti: info@donhoff.ee
Vastaanotto
Ei vastaanottoa
Sisään­kirjautuminen
Koodilla kello 16 alkaen
Ulos­kirjautuminen
11:00 mennessä

Ydinkeskustassa
Ydinkeskustassa
Port Artur -ostoskeskus
Port Artur -ostoskeskus
450m
Bussijaam
Bussijaam
450m
Pärnun ranta
Pärnun ranta
1,5km

Video hotellista

Parasta matkallamme oli hotellin hyvä sijainti!
Hannele
Hotelli oli siisti ja sijainti erinomainen!
Harri

Lisätiedot majoituksesta

Hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille. Huoneistot sijoittuvat useampaan kerrokseen, eikä hotellissa ole hissiä.