Bonusta jokaisesta matkasta!

Estonia Resort Hotel & Spa

Tasokas Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Kylpylän läheisyydessä on myös rantaravintoloita, rantasalonki, laululava, rantapromenadi ja rantapuistoja.
Kylpylähotelli

Estonia Resort Hotel & Spa on trendikäs neljän tähden kylpylähotelli. Hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen.

Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on hotellin vieraiden käytössä ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus SPA & SAUNA sekä hoito-osasto, jossa voi nauttia kylpylähoidoista. Lisäksi hotellilla on kuntosali. Hotellin ravintola NOOT tarjoilee maistuvaa ruokaa ja kesäisin voi nauttia virkistävistä juomista hotellin kesäterassilla.

Hotellissa on 106 huonetta kaikilla mukavuuksilla. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Tarjolla on myös allergiahuoneita. Hotellin yksi perhehuone sopii liikuntarajoitteisille (invahuonevarustelu). Hotellin ravintolaan, kahvilaan ja terapiahuoneisiin on helppo pääsy pyörätuolilla. Hotelli on täysin savuton. SPA & SAUN -kylpyläosaston tiloihin ei ole hissiä, joten niihin ei pääse pyörätuolilla. Hotellissa on myös huoneita, joihin voi lisämaksusta majoittua lemmikin kanssa.

Estonia Resort & Spa on hyvä valinta pariskunnille ja yksin matkustaville.

Varaa kylpylämatka Pärnuun IMT:ltä.

imt.fi asiakasarviot
359 arvostelua
8.6 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1471 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • 300 metriä uimarannalle

 • Ravintola Noot

 • Maksullinen pysäkointi hotellin pääoven edessä olevalla pysäkointialueella 10 €/24h (2023) ja maksuton pysäkointi viereisen SPA- ja konferenssitalon pysäköintialueella

 • Ilmastointilaite (jäähdytystoiminto) toimii, kun lämmitysjärjestelmää ei enää käytetä. Valitettavasti keväällä ja syksyllä, kun huoneet on lämmitettävä iltaisin ja öisin, ilmastointi ei toimi.

 • 25 €/vrk. Varaukset etukäteen.

 • Spa- ja Wellness osaston kylpylähoidot

 • Kokoustilat sekä kokoustarjoilut

Miksi valita Estonia Resort Hotel & Spa
Loistava sijainti lähellä Pärnun upeaa uimarantaa ja kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta
Hyvätasoinen uudistettu kylpylähotelli

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Estonia Resort Hotel & Spa

Tammsaare 4 A, 80010 Pärnu
Puh: +372 440 10 17
S-posti: resorthotel@spaestonia.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun rannalle
Pärnun rannalle
300 metriä
Keskustaan
Keskustaan
1 kilometri
Parasta lomallamme oli hotelli, ja erityisesti sen kylpyläosasto. Hoidot olivat ihan ensiluokkaisia - kävimme erilaisissa hieronnoissa, kasvohoidossa ja jalkahoidossa, kaikki…
Hanna
Kylpylä oli paras tähän asti kokemistani Viron kylpylöistä. Erityisesti kylpylän monipuolisuus, puhtaus, siisteys, hoitojen taso ja hoitajien ammattitaito ja ystävällisyys.…
Martti
Hyvä hotelli parvekkeella ja hyvällä sijainnilla. Pyöränvuokraus toimi hyvin hotellista.
Eija
Hotelli on todella tasokas!
Arja

Lisätiedot majoituksesta

Muita lisätietoja:

 • Matkan hintaan sisältyy kuntosalin sekä Spa- ja saunakeskuksen SPA & SAUN rajaton käyttö aukioloaikoina. Huom! aamuisin on käytössä kaksi saunaa
 • Spa-keskuksen SPA & SAUN huoltopäivät vuonna 2024 ovat 5.2., 4.3., 8.4., 13.5., 3.6., 1.7., 5.8., 2.9., 7.10., 4.11. ja 2.12., huoltopäivinä Spa-keskus avataan klo 17:00.
 • Huoneiden ilmastointilaite (jäähdytystoiminto) toimii, kun lämmitysjärjestelmää ei enää käytetä. Valitettavasti keväällä ja syksyllä, kun huoneet on lämmitettävä iltaisin ja öisin, ilmastointi ei toimi.
 • Pysäköintimaksu hotellirakennuksen parkkipaikalla on 10 €/yö ( Huom! 1.05.2024 alkaen 15 €/yö). Parkkipaikka suositellaan varaamaan etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusta.  30.4.2024 asti ilmainen pysäköinti hotellivieraille on Kylpylä- ja konferenssirakennuksen parkkipaikalla.  1.05.2024 alkaen pysäköintimaksu siellä on 5€/yö, näitä paikkoja ei voi varata etukäteen. HUOM! 01.05.2024 alkaen pysäköinti lähikaduilla on maksullista!