Bonusta jokaisesta matkasta!

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel on on vaativaankin makuun sopiva, laadukas kylpylähotelli. Vuodelta 1927 peräisin oleva Mudaravila-kylpylärakennus on osa Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellia. Hotellin sijainti on täydellinen: aivan rannan läheisyydessä ja keskustaankin on vain noin kilometrin matka.
Hotelli

Hedon Spa & Hotel tarjoaa upean hemmottelukeitaan loistavalla paikalla aivan Pärnun kuuluisan hiekkarannan vieressä. Spa-hotellikokonaisuus on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin, vanhan Mutakylpylän yhteyteen. Hedon Spasta löydät tasokasta majoitusta, rentouttavan allas- ja hoito-osaston, modernit kokoustilat, lobbybaarin sekä kaksi ravintolaa. Hotellissa on ilmainen WiFi.

Hotellin ravintola Raimond on valittu kahtena vuonna Viron 50 parhaimman ravintolan joukkoon. Lisäksi hotellista löytyy casual dining -ravintola Akord.

Matkan hintaan sisältyy saunojen, uima-allasosaston sekä kuntosalin käyttö.  Aamiaisella tarjoillaan kuohuviiniä. Lisämaksusta käytettävissäsi on Hiljainen Kylpylä, joka on tarkoitettu rauhalliseen rentoutumiseen yli 14-vuotiaille. Hiljaisesta kylpylästä löytyy alhaisen lämpötilan saunat sekä Kuolleenmeren allas.

Hotellissa on kolme kerrosta ja yhteensä 72 huonetta. Tavallisten standard-huoneiden lisäksi on tarjolla allergiahuoneita, superior-huoneita, sviittejä ja perhehuoneita. Huoneista löytyvät kylpytakki- ja tossut, kahvin- ja teenkeitin sekä kassi, joka on käytettävissä vierailun ajan.

Pysäköinti Hedon SPA & Hotel parkkipaikalla on lisämaksullinen. Pysäköinti hotellin parkkialueella on mahdollist vain hotellissa majoittuville asiakkaille, ja pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Pysäköinti on rekisteröitävä ja maksettava vastaanotossa.

Hotellissa on myös huoneita (historiallisessa mutakylpylärakennuksessa), joihin voi lisämaksusta majoittua lemmikin kanssa. Lemmikkihuoneen saatavuus on varmistettava etukäteen ja lisämaksu lemmikistä on 25 euroa/ yö/lemmikki (2024).

Hedon Spa on oiva vaihtoehto laatua arvostaville – matkustitpa yksin, puolison tai ystävien kanssa.

Varaa kylpylämatka Pärnuun IMT:ltä.

 

imt.fi asiakasarviot
192 arvostelua
9.1 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1456 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Ravintola Raimond ja Ravintola Akord

  • Aulabaari

  • Lisämaksullinen. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen.

  • Lemmikkihuone tiedusteltava etukäteen. Lemmikkimaksu 25 €/yö/lemmikki (2024)

  • Hiljainen Spa -osasto

Miksi valita Hedon Spa
Laadukas kylpylähotelli aikuiseen makuun
Loistava sijainti aivan uimarannan kupeessa
Mudaravila kylpylärakennus on yksi Pärnun kylpyläkaupungin tärkeimmistä symboleista

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hedon Spa & Hotel

Ranna pst 1, 80010 Pärnu
Puh: +372 5157869
S-posti: info@hedonspa.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun rannalla
Pärnun rannalla
Keskustaan
Keskustaan
1 kilometri
Uimarannalle
Uimarannalle
100 metriä
Hotelli oli erinomainen .Nautimme kahtena iltana erikois "Metsä" menun ja se oli todella uskomattoman loistava.
Juhani
Puolison kanssa · helmikuu 2024
Kylpylä oli modernisoitu hienosti ja oli juuri sellainen kuin kuvittelimmekin. Olimme valinneet aikuisten matkakohteen, emmekä halunneet lapsiperheiden polskimislomaa ja sikäli…
Laura
Pariskunta · helmikuu 2023
Hedon spa oli upea. Puolisoni ei ole pitänyt kylpylähotelleista mutta nyt hän kävi hiljaisessa spassa ja ihastui siihen niin, että…
Maiju
joulukuu 2022
Parasta matkalla - Hotelli Hedon Spa - ihana hotelli,  jossa huoneet siistejä.
Maarit

Lisätiedot majoituksesta

Muita lisätietoja:

  • Lemmikit sallittu vain hotellin historiallisessa osassa erillisissä lemmikkihuoneissa, jotka sijaitsevat 1. kerroksessa(ei merinäköalaa). Lemmikkejä ei saa viedä hotellin ravintolaan eikä kylpylän sisätiloihin. Kun liikut koiran kanssa hotellihuoneen ulkopuolella, se on pidettävä kytkettynä. Lemmikkihuoneet tilattava erikseen. Lisämaksu lemmikistä on 25 euroa/yö/lemmikki (2024).
  • Omalla autolla matkustavat: pysäköinti Hedon SPA & Hotel parkkipaikalla on lisämaksullinen. Pysäköinti hotellin parkkialueella on mahdollist vain hotellissa majoittuville asiakkaille, ja pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Pysäköinti on rekisteröitävä ja maksettava vastaanotossa. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen.

Hedon Span löydät Pärnun matkoiltamme