Bonusta jokaisesta matkasta!

Pärnu Hotel

Pärnu Hotel sijaitsee Pärnun ydinkeskustassa, Ryytli kadun varrella, pääaukion ja Vana Park-puiston välissä. Kaikki tarpeellinen löytyy käden ulottuvilta - Pärnun kauppakeskukset, linja-autoasema, konsertti- sekä teatteritalo, yökerhot, kahvilat ja puistot. Uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.
Hotelli

Pärnu Hotel sijaitsee aivan Pärnun keskustassa, pääkadun tuntumassa. Hotellin läheisyydessä sijaitsevat kansainvälinen linja-autoasema, Pärnu Keskus, Port Artur -kauppakeskus, elokuvateatteri Apollo, kahvilat ja yökerhot. Pienen kävelymatkan päässä ovat myös Endla-teatteri, Pärnun konserttitalo ja Pärnun ranta.

Hotellissa on 80 huonetta ja se on kokonaan savuton. Hotellissa on ilmainen WiFi. Hotellin kellarikerroksessa on pieni saunatila, jonka voi vuokrata lisämaksusta. Standard huoneiden lisäksi hotellista löytyy deluxe huoneita sekä sviittejä. Hotellissa ei varsinaisesti ole invahuonetta mutta hotelli suosittelee liikuntarajoitteisille tilavampaa deluxe-luokan huonetta (sänky on tosin hieman korkea).  150-paikkainen ravintola Embecke hotellin ensimmäisessä kerroksessa tarjoaa kesäaikaan kansainvälistä ja virolaista ruokaa laadukkan viinivalikoiman kera. Talviaikaan ja hiljaisempina sesonkiaikoina ravintolassa on tarjolla ainoastaan aamiainen hotellivieraille, muutoin ravintola on suljettu. Hotellivieraille on ilmainen pysäköintialue hotellin takana ja hotellin edessä maksulliset parkkipaikat. Parkkipaikkoja ei voi varata etukäteen. Hotellivieraille matkan hintaan sisältyy kuntosalin käyttö klo 06:30-15:00.

Pärnu Hotel sopii kulttuurielämyksiä etsiville ja lepoa hakeville matkustajille.

Varaa hotellimatka Pärnuun IMT:ltä.

imt.fi asiakasarviot
326 arvostelua
8.7 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
136 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Aamiainen tarjoillaan Embecke ravintolassa hotellin asiakkaille muutoin 19.9.2022 alkaen ravintola Embecke on avoinna vain ennakkovarauksella. Ravintolan voi varata vähintään 10 hengen ryhmälle tilauksesta.

 • Hotellin edessä maksullinen pysäköintialue. Hotellin vieraille on tarjolla ilmainen pysäköinti Pärnu Hotellin takana olevalla parkkipaikalla saatavuuden mukaan. Pysäköintikortin saa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

 • Hotellin 0-kerroksen tuntisaunoja voi vuokrata lisämaksusta.

 • Kauneuspalvelut

  Kauneuspalvelut

  https://www.hotelparnu.com/fi/kauneushoitolat/

 • Kokoustilat

Miksi valita Pärnu Hotel
Loistava sijainti Pärnun keskustassa keskeisellä paikalla
Ilmastoidut huoneet
Green Key -vastuullisuussertifikaatti

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Pärnu Hotel

Rüütli 44, Pärnu 80010
Puh: +372 44 78911
S-posti: info@hotelparnu.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Ydinkeskustassa
Ydinkeskustassa
Uimarannalle
Uimarannalle
1,5 kilometriä
Pärnu Keskus
Pärnu Keskus
600 metriä
Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla, oli siisti, aamiainen erittäin hyvä ja monipuolinen. Hotellissa oli rauhallista vaikka sijaitsi kaupungin keskustassa. Palvelut sijaitsivat…
Hannele
Hotellin sijainti oli loistava, huone oli siisti ja aamiainen maistuva!
Marjatta
Parasta matkalla oli hotellin sijainti.
Marjo
Pärnu oli kiva kohde, hotelli ja hotellihuone juuri sopiva meidän perheen tarpeisiin.
Mira

Lisätiedot majoituksesta

 • Buffet aamiainen tarjoillaan hotellin asiakkaille ravintola Embeckessä, muutoin ravintola on suljettu talvi/syksy kaudella. Jouluviikolla ravintola on poikkeuksellisesti auki.
 • Saunan voi varata lisämaksusta
 • Kuntosalin käyttö sisältyy majoituksen hintaan
 • Vastaanoton baari avoinna 24h
 • Hotelliin ei voi tuoda lemmikkejä