Bonusta jokaisesta matkasta!

Hestia Hotel Strand

Monipuolinen kylpylähotelli vie sinut suoraan Pärnunlahden rantaviivalle. Uimarannalle on matkaa kilometrin verran ja keskustaan noin kaksi kilometriä. Rentoudu hotellin kylpyläosastolla ja nauti ravintolan herkullisesta tarjonnasta.
Kylpylähotelli

Hestia Hotel Strand (entinen Strand SPA & Conference Hotel) on iso ja monipuolinen kylpylähotelli aivan meren tuntumassa, noin kahden kilometrin päässä Pärnun keskustasta. Hotellin sisustuksessa on postmodernismille luonteenomaisia muotoja ja hotellin eri osat kietoutuvat sulavasti toisiinsa.

Hotellissa on 187 viihtyisää huonetta viidessä kerroksessa. Useimmista huoneista on kaunis merinäköala, osassa huoneista on parveke. Parvekkeellisia huoneita on erilaisia ja kaikki niistä eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Hotelli on kokonaan savuton ja sieltä löytyy allergiahuoneita sekä yksi erikseen varattava invahuone.

Kodikas ja lämpimin sävyin sisustettu kylpyläosasto on ihana rentoutumispaikka. Siellä voit nauttia höyrysaunasta ja löylysaunasta, lämpimistä laavakivituoleista, hierontakylvystä ja porealtaasta sekä uima-altaasta. Kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Spa-osasto avataan maanantaisin vasta klo 13:00 viikkosiivouksen vuoksi. Tarkemmat aukioloajat ovat nähtävillä kylpylässä ja hotellin kotisivuilla. Kuntosali on toistaiseksi pois käytöstä.

Lapsiperheille hotellista löytyy Lotte Play Studio, johon voi ostaa varauksen yhteydessä liput. Myynnissä ovat yksilöliput sekä perhelippu neljälle hengelle. Lotte Play Studio tarjoaa tekemistä niin lapsille, kuin aikuisillekin! Studio koostuu kolmesta osasta, jotka ovat ranta, picnic-alue ja film studio. Hyppää rannalta siniseen pallomereen, polje pyörällä film studioon ja tuota oma video tai luo omaa musiikkia! Studio on avoinna joka päivä klo 9:00-21:00.

Hotellin aamiainen tarjoillaan kauniisti sisustetussa aamiaishuoneessa, lisäksi hotellilta löytyy A la Carte -ravintola sekä aulabaari. Kesäkaudella avoinna olevalla terassilla voit viettää aikaa ja nauttia virvoitusjuomia vaikkapa lepotuolissa makoillen.

Hotellissa on myös monipuolinen kokoustarjonta. Kokouksia varten löytyy kahdeksan eri kokoista kokoustilaa. Lisäksi hotellissa on erikseen varattavissa oleva kymmenen hengen tilaussauna, jossa on rentouttava jacuzzi. Hotellin vartioimattomalle pysäköintialueelle ei tarvitse tehdä etukäteisvarausta. Pysäköinti on ilmaista hotellin asiakkaille.

imt.fi asiakasarviot
292 arvostelua
7.9 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
507 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Uimarannalle noin yksi kilometri

 • Maksuton, ei tarvitse varata etukäteen

 • Maksuton

 • Käytössä vain kesäkaudella

 • Lisämaksusta

 • Vuokraus mahdollista

 • Kokoustilat

 • Lotte Play Studio

  Lotte Play Studio

  Myynnissä yksilöliput sekä perhelippu neljälle

Miksi valita Hestia Hotel Strand?
Monipuoliset palvelut
Lyhen matkan päässä rannasta
Merenpuoleisista huoneista upea näköala
Viihtyisä allasosasto

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hestia Hotel Strand

A. H. Tammsaare pst 35 80010 Pärnu, Viro
Puh: +3724475370
S-posti: info.strand@hestiahotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskusta
Keskusta
2 km
Uimaranta
Uimaranta
1 km
Rantapuisto
Rantapuisto
1,5 km
Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä. Hymyilevää ja palvelualtista.
Jarmo
Rannan läheisyys, kävelymatkan päässä olleet ostoskeskukset, rauhallinen omaan tahtiin pidetty loma.
Krista
Hotellin rauhallisuus oli parasta matkallani.
Sara
Parhautta oli kylpyläosaston laavatuolit
Liisa