Bonusta jokaisesta matkasta!

Viiking

Suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli tarjoaa monipuolisia kuntouttavia, ennaltaehkäiseviä ja hemmottelevia hoitoja. Pärnun uimaranta sekä keskusta sijaitsevat vain kilometrin kävelymatkan päässä.
Kylpylähotelli

Viiking Spa sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä noin kilometrin päässä uimarannalta sekä keskustasta. Suosittu kylpylähotelli tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia kuntouttavia, ennaltaehkäiseviä sekä hemmotteluhoitoja.

Hotellia on laajennettu useaan otteeseen. Hotellin 154 huonetta sijaitsevat neljässä erilaisessa majoitusrakennuksessa, jotka yhdistyvät toisiinsa lasikäytävin. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja niiden tyyli ja kunto vaihtelee eri talojen välillä.

Upea Viiking Saga -vesikeskus on varsinainen viikinkien keidas! Omaleimaisessa kylpylässä saunat on ripoteltu luoliin ja onkaloihin, pääaltaalle ilmettä antaa sen keskellä saaressa sijaitseva sauna. Viikinki-ajan tunnelmaa luo osaltaan myös katolla sijaitseva viikinkien kotasauna, rentouttava katajasauna sekä hyytävä lumisauna. Lisäksi hotellilta löytyy kauneus- ja hammashoitolat, apteekki, kokoustiloja, kauppa sekä kampaamo.

Viiking Spa on erikoistunut sydäninfarktien ja sydänleikkausten jälkeiseen kuntoutumiseen, luu- ja nivelvaivoihin, hermojuuritulehduksen, verenpainetaudin, erilaisten kroonisten tulehdusten ja stressin hoitoon. Ennaltaehkäisevällä terveystutkimuksella varmistat oman terveydentilasi. Myös rentoutumiseen kylpylä tarjoaa erilaisia hemmotteluhoitoja. Tanssihaluisille järjestetään tansseja viikottain.

Viikingistä löytyy 2 invahuonetta, jotka sijaitsevat C-rakennuksessa ja hissillä pääsee ruokasaliin. Hoitovalikoima on rajattu, koska joka paikkaan ei pääse pyörätuolilla. Hotellissa on invapysäköintipaikka. Lemmikkihuoneita löytyy niin Standard kuin Superior luokasta ja lemmikkihuone on varattava etukäteen. Lisämaksu lemmikistä on 20 eur/lemmikki/yö (2024).

Varaa kylpylämatka Pärnuun IMT:ltä.

imt.fi asiakasarviot
1225 arvostelua
8.1 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1110 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Keskustaan noin 1 km

  • Buffet-ravintolassa aamiainen ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 7.00-11.00, lounas klo 12.00-14.00 ja päivällinen klo 17.00-19.00.

  • Lobby Baari avoinna päivittäin klo 12.00–23.00

  • Pysäkönti maksullista 1.5.2024 alk. Hotellin pysäköintialueella on valvontakamerat mutta ei vartiointia.

  • Varattava ennakkoon

Miksi valita Viiking Spa?
Hyvä sijainti puolivälissä rantaa ja keskustaa

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Viiking

Sadama 15, Pärnu, 80012
Puh: +3724490500
S-posti: info@viiking.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vallihaudan puistossa
Vallihaudan puistossa
Uimaranta
Uimaranta
1 km
Keskusta
Keskusta
1 km
Vanhan sepän paja
Vanhan sepän paja
500 m

Parasta matkalla oli hotellin sijainti ja vesimaailman monipuolisuus.
Juha
Ystäväporukalla · huhtikuu 2023
Parasta oli kylpylän sijainti kävelyetäisyydellä keskustasta rauhallisella paikalla.
Heikki
Hoidot kylpylässä olivat onnistuneita ja hoitojen antajat olivat ammattitaitoisia ja ymmärsivät hyvin suomea.
Erkki
Parasta olivat hotellin sijainti, tunnelma, hoidot ja siisteys. Uusi sauna- ja allasosasto on mahtava lisä!
Minna

Lisätiedot majoituksesta

Huomioitavia lisätietoja:

  • Vesi- ja saunakeskuksen huoltopäivinä 16.5. ja 12.9.2024 keskus on suljettu koko päivän. Hotellin asiakkaat voivat käyttää C-talon saunaosastoa klo 15:00–22:00 jollei toisin mainita.
  • Kylpylässä on muutama invahuone, mutta pyörätuolilla liikkuminen kylpylässä voi olla hankalaa mm. pitkien käytävien vuoksi ja ruokasaliin pääsy vaatii kolmen hissin käyttämistä. Aulassa tai ruokasalin lähellä ei ole invavessaa.
  • Matkan hintaan sisältyy kuntosalin käyttö aukioloaikoina sekä aamu-uinti ma–pe klo 6:30–7:30, la–su klo 7:00–10:00 C–talon saunakeskuksessa sekä sauna- ja vesikeskus Viiking Saagan rajaton sisäänpääsy aukioloaikoina (hotellimatkalla).
  • HUOM! 1.5 2024 alk. pysäköinti on maksullista hotellin pysäköintialueella ja sen ympäristössä. Pysäköinti on mahdollista, mikäli vapaita paikkoja löytyy. Pysäköintipaikkaa ei ole mahdollista varata etukäteen. Tarkemmat pysäköintiohjeet tulee tiedustella sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Lue lisää kohteesta ja varaa