Bonusta jokaisesta matkasta!

Bamsen maa

Jännittävä Bamsen maa Kolmårdenissa kutsuu leikkimään

Bamsen maa tekee Kolmårdenista entistä mielenkiintoisemman kohteen, etenkin lapsiperheille. Lähde kokemaan ihastuttava ja uskomattoman todellisen tuntuinen Bamsen maailma, joka levittäytyy 20 000 neliömetrin alueelle. Bamsen maailma on täynnä erilaisia ratoja, leikkialueita, puistoja, kauppoja sekä ruokailumahdollisuuksia.

Bamsen maassa löytyy touhuttavaa. Pääset tapaamaan Bamsen ystävineen ja vierailemaan Bamsen, Kilpisen, Pompin ja isoäidin kodeissa. Siellä on ajoratoja ja leikkipaikkoja, joissa on tilaa pelata ja leikkiä. Vieraat pääsevät karkkijunan ja vuoristoradan kyytiin, Bamsen Viktoria-laivan kannelle ja ajemaan Kilpisen autoilla. Alueelta löytyy myös amfiteatteri esityksiä varten.

Vuoden 2015 Kolmårdenin 50 vuotisjuhlan kunniaksi Kolmårdenissa avattiin täysin uusittu Bamsen maa. Bamsen maa on ollut yksi suurimpia uudistuksia Kolmårdenin historiassa.

Tutustu Kolmårdenin matkoihin

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Tutustu Kolmårdenin hurjaan puuvuoristorataan Wildfireen.

Lue lisää vuoristoradasta