Bonusta jokaisesta matkasta!

Grand Poet Hotel

Raina-bulevardin varrella, aivan Vanhankaupungin rajalla sijaitseva elegantti Grand Poet -designhotelli avattiin vuonna 2018 upeaan historialliseen rakennukseen, jonka pitkää ja tarinnallista historiaa on suojeltu huolella remontin aikana. Laadukkaan viiden tähden hotellin lähistöltä löytyy monia Riian nähtävyyksiä.
Hotelli

Grand Poet Hotel sijaitsee Riian vanhassakaupungin liepeillä Raina-bulevardin varrella vain muutaman askeleen päässä Vapauden muistomerkistä ja muista keskustan nähtävyyksistä. Semarah Hotels-ketjuun kuuluva Grand Poet Hotel sijaitsee kauniissa pitkän ja tarinallisen historian omaavassa rakennuksessa, joka kunnostettiin huolellisesti remontin yhteydessä.

Hotellissa on 168 tyylikästä viiden tähden superior-luokan huonetta viidessä kerroksessa. Näkymät huoneista on joko Vapauden muistomerkille tai kauniiseen Bastion Hill -puistoon. Hotellin kaikki huoneet eivät sovellu liikuntarajoitteisille, osaan huoneista noustaan vielä portaita pitkin hissiltä. Toiveen esteettömästä huoneesta voi jättää varauksen yhteydessä.

Kylpyhuoneessa sinua odottaa laadukas 100% vegaaninen Molton Brown – The 1971 Collection -kylpytuotesarja, jonka tuotteissa on käytetty luonnollisia ainesosia. Majoituksen hintaan sisältyy gourmer-tason aamiainen, jonka kruunaa lasi kuohuviiniä. Laajassa valikoimassa on paikallisia ja kansainvälisiä makuja, joita saat kokilta avoimesta keittiöstä. Voit pyytää kokkia myös valmistamaan annoksia juuri omaan makuusi tai tiedustella aamiaista nautittavaksi huoneessasi omassa rauhassa. Aamiaisen lisäksi hotellin vieraat ovat tervetulleita vierailemaan hotellin kylpylässä veloituksetta.

Grand Poet hotellista löytyy Hedonic SPA, jonka hoidoissa pääset hemmottelemaan henkistä sekä fyysistä hyvinvointiasi ja terveyttäsi harmoonisessa, kauniissa ympäristössä. Kylpylästä löytyy muun muassa 15 metrin matalahko uima-allas, jossa hierontaistuimia, poreallas, BIO-sauna, suomalainen sauna sekä erilaisia aroma- ja höyryhuoneita. Kylpylän ajankohtaiset aukioloajat kannattaa tarkistaa ennen vierailua sekä varaukset tehdä ennakkoon.  Fitness-keskuksessa on moderni valikoima erilaisia kuntolaitteita. Kylpylä tarjoaa yksinoikeudella MOSS of the ISLES-hoitoja, joissa käytetyt tuotteet on valmistettu käsityönä pienissä erissä luonnollisista, kestävistä ja eettisesti hankituista irlantilaisista ja Brittien saarilta löytyvistä ainesosista.

Hotellin yhteydessä toimii Snob-ravintola, jonka tunnelma ja sisustus ilahduttaa vierailijaa, sillä sen jokainen tila kertoo omanlaisensa tarinan. Huolellisesti suunniteltu ruokalista vie sinut hienostuneelle kulinaariselle makumatkalle, joka haastaa vaatimimmankin ruokakriitikon makuelämyksen. Snob-baari tarjoaa erinomaisen ja laajan listan erilaisia klassisia cocktaileja sekä viini- ja olutvalikoiman, intiimissä ja tyylikkäässä miljöössä.

imt.fi asiakasarviot
7 arvostelua
8.1 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
673 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varataan erikseen, lisämaksu

  • Kylpyläpalveluita

Miksi valita Grand Poet Hotel?
Laadukasta viiden tähden majoitusta
Sijainti Vanhassakaupungissa
Viihtyisä kylpylä
Tyylikkään klassinen

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Grand Poet Hotel

Raina Boulevard 5/6 1050 Riga Latvia
Puh: +371 60008600
S-posti: grandpoet@semarahhotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vanhassakaupungissa
Vanhassakaupungissa
Vapauden aukio
Vapauden aukio
350 m
Mustapäiden talo
Mustapäiden talo
1 km
Riian lentokenttä
Riian lentokenttä
11 km

Tutustu hotelliin videolta

Lisätiedot majoituksesta

1.1.2023 alkaen kaupunkivero maksetaan hotellille sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

Hotellin kaikki huoneet eivät sovellu liikuntarajoitteisille, osaan huoneista noustaan vielä portaita pitkin hissiltä. Toiveen esteettömästä huoneesta voi jättää varauksen yhteydessä.