Bonusta jokaisesta matkasta!

Sakan Kartano

1600 -luvulla perustettu Sakan Kartano on sotilaallisen historiansa vuoksi säilynyt hyvässä kunnossa. Sotilaallisen ilmapiirin pystyy edelleen aistimaan kartanon alueella. Kartanon pihapiirissä on kartanon päärakennus, vuonna 2004 valmistunut hotelli sekä entinen rajavartioasemana toiminut Meretorn. Hotellista löytyy myös kylpylä.
Kylpylähotelli

2004 valmistunut hotelli tarjoaa 3 tähden majoitusta. Hotellissa on yhteensä 29 huonetta ja ne on peruskorjattu vuonna 2021. Kartanon päärakennuksesta löytyy ylellisiä sviittejä sekä A la carte ravintola. Meretorn kätkee sisälleen majoitustilaa ja kokoustiloja.

Sakan kartanossa on myös kylpyläosasto, jossa voi rentoutua päivän päätteeksi. Allasosastolla on kuusi metrinen allas vesiputouksineen ja painesuihkuineen, pienempi allas ja kontrastikylpy. Lisäksi osastolta löytyy kaksi saunaa; tavallinen sauna ja höyrysauna. Allasosastolle pitää varata aika etukäteen. Tarjolla on myös lisämaksullisia hoitoja klassisesta hieronnasta suolakammioon.

Kartanon pihapiiristä löytyy tenniskentät, pöytätennis ja lasten leikkipaikka. Kartanon puistossa voi kävellä ympäriinsä ja pysähtyä piknikille. Pihapiiristä lähtee myös 2 km pituinen luontopolku, joka vie alas rannalle ja katsomaan Kivisillan vesiputousta.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
21 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Sakan kartano?
Upea pihapiiri
Luonnonläheisyys
Paljon tekemistä
Historian havinaa ja sotillaallista tunnelmaa

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Sakan Kartano

Toilan kunta 30103, Ida-Virumaa, Viro
Puh: +372 3364 900
S-posti: saka@saka.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Kivisillan vesiputous
Kivisillan vesiputous
500 m
Ontika
Ontika
6 km
Toila
Toila
21,7 km

Videoita hotellista

Lisätiedot majoituksesta

  • Hintaan sisältyy kylpyläosaston käyttö aukioloaikoina. Kylpyläosaston käyttöaika on rajattu 1,5 tuntiin.
  • Huom! Kylpyläosastolle varattava aika etukäteen.