Bonusta jokaisesta matkasta!

Linnakylpylä Wagenküll

Vuonna 1907 kartanonherra Hugo von Strykin rakentama jugendtyylinen linna, jossa on vaikuttavat 40-metriset päätorneineen, tarjoaa vieraille ainutlaatuisen tunnelman. Hotellissa toimii myös kylpylä.
Kylpylähotelli

Wagenküllin linna-kylpylä tarjoaa ylellistä ja romanttista majoitusta kolmessa historiallisessa rakennuksessa, joissa yhteensä on 75 huonetta ja sviittiä. Jokainen majoitusvaihtoehdoista on ainutlaatuinen, historian ja huomiota herättävän arkkitehtuurin ansiosta.

Vuonna 1907 kartanonherra Hugo von Strykin rakentama jugendtyylinen linna, jossa on vaikuttavat 40-metriset päätorneineen, tarjoaa vieraille ainutlaatuisen tunnelman. Linnaa suunnitteli arkkitehti Otto Wildau.

Hotellihuoneet sijaitsevat myös Puistotalona tunnetussa kolmikerroksisessa funktionalistisessa rakennuksessa, joka valmistui 1930-luvun lopulla. Tämän rakennuksen suunnitteli arkkitehti Alar Kotlin. Linnan puistossa sijaitsee harvinainen Hallitsijatalo, joka on puuarkkitehtuurinen kaksikerroksinen rakennus. Rakennuksessa ei ole hissiä. Siellä on viisi 1-2 huoneen huoneistoa. Kaikissa näissä majoitusvaihtoehdoissa yhdistyvät tyylikäs historiallinen miljöö ja modernit mukavuudet, tarjoten vieraille ainutlaatuisen kokemuksen.

Hotellissa on kaksi ravintolaa. Jugendtyylisessä päärakennuksessa sijaitseva ravintola Wagenküll tarjoaa nykyaikaista mukavuutta ja historiallisen ilmapiirin. Ravintolan ikkunoista avautuu kaunis näköala linnan puistoon. Hotellissa palelee myös 1930-luvun tyyliin sisustettu ja kyseiselle ajalle ominaisia ruokia tarjoava á la carte-ravintola Kübar ja Kaabu. Ilta on ihana päättää hotellin Takkahuoneessa, josta saat nautinnolliset juomat takkatulen äärellä.

Linnakylpylän Spa -osastolta löytyy kylmävesikeidas, vesihieronta-allas, japanilaisen kylpy (42 °C), höyry- ja aromisauna (55 °C), suola-höyrysauna (50 °C), savusauna (95 °C), suomalaisen sauna (70 °C) ja meripihkasauna (50–55 °C). Span käyttö kuuluu majoituksen hintaan.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
33 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Wagenküll?
Historiallinen, tunnelmallinen päärakennus
Arkkitehtuurinen puistotalo
Kylpylän palvelut
Korkeatasoinen palvelu

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Linnakylpylä Wagenküll

Taagepera küla, Helme vald, Taagepera, 68502
Puh: +372 5981 2455
S-posti: spa@wagenkull.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Taageperan käsityöpajat
Taageperan käsityöpajat
230m
Taagepera järv
Taagepera järv
600m
Kauppa
Kauppa
3,2km

Videoita hotellista

Lisätiedot majoituksesta

  • Hintaan sisältyy kylpylä- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö. Osasto on auki joka päivä klo 9:00–22:00
  • Allas- tai kylpytossut ovat pakolliset kylpyläosastolla