Bonusta jokaisesta matkasta!

Tallinnan hotellit koiran kanssa matkustaville

Parasta ystävää ei tarvitse jättää reissusta, sillä moni Tallinnan hotelli toivottaa myös koirat tervetulleiksi! Tässä hotellitarjontaamme lemmikin kanssa matkustaessa. Lemmikkihuone tulee varata aina erikseen, joten ota yhteyttä toimistoomme mikäli matkustat eläinkaverin kanssa!

Tallinnaan lemmikin kanssa matkustaessa tulee huomioida että kaikki tarvittavat rokotukset ovat kunnossa ja että koiralla, kissalla tai fretillä on ajantasainen lemmikkipassi. Huomioithan myös, että koiran tulee käydä ottamassa Virossa ekinokokkoosilääkitys 120-24 tuntia ennen Suomeen paluuta. Eläinlääkäri tekee merkinnän lääkityksestä koiran passiin. Ajankohtaista lisätietoa koiran ekinokokki- eli heisimatolääkistyksestä matkalla .

Koiran kanssa Viroon matkustaessa, koira voi matkata laivalla (Tallink MyStar/Megastar) oman auton kyydissä autokannella ilman laivayhtiön lisämaksua. Kaikista lemmikeistä tulee kuitenkin mainita varauksen yhteydessä, jotta myös laivayhtiö saa tiedon. Mikäli koira matkustaa laivassa muuten kuin auton kyydissä, tulee sille varata lisämaksullinen lemmikkihäkkipaikka tai -hytti. Ota tässä tapauksessa yhteys toimistomme, niin varaamme paikan puolestasi.

Bussikuljetuksiimme ei valitettavasti voi ottaa lemmikkejä.

Hotellien lemmikkihuoneiden ajankohtainen hinta sekä huoneen saatavuus tarkistetaan aina varauksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

➡ Tallinnan hotellimatkavaraukseen pääset täältä