Bonusta jokaisesta matkasta!

Toila Spa

Toilan kylpylä on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään. Se sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä, kivenheiton päässä merenrannasta. Kylpylän viressä on kaurin Orun puisto. Kylpylässä tarjotaan klassisia kylpylähoitoja.
Kylpylähotelli

Toila Spa sijaitsee korkealla rantatörmällä,Toila-Oru puiston vieressä, noin kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Hotellissa on yhdeksän kerrosta ja 140 huonetta. Kylpylän vieressä sijaitsevassa Orun puistossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet kauniine nähtävyyksineen, muun muassa linnan puiston terassialue ja Noitametsän paviljonki. Hotellin vastaanotosta saa puiston karttoja. Minigolfrata palvelee keväästä syksyyn.

Toilan tarjotaan klassisia kylpylähoitoja mm. neurologisiin ongelmiin, niveltulehduksiin, sydämen ja verenkierron sekä hengitysteiden vaivoihin. Mielenkiintoinen erikoisuus on -140 asteinen kylmähoito, joka polttaa kerralla 2000 kcal ja sen sanotaan auttavan poistamaan myös selluliittia.

Kylpyläosastolla on sauna- ja uima-allasosasto, infrapunasauna, aromisauna, suolasauna, suomalainen sauna, löylysauna, 25 metrin uima-allas, lepo- ja vesihieronta-allas sekä porealtaita. Sauna- ja uima-allasosastolle ei pääse hissillä.

Kauneuskeskuksessa on kampaaja/parturi, kasvohoidot, jalkahoidot, manikyyrit (myös geelikynsien laitto). Info ja varaukset p.+3723342936.

Kylpylässä palvelee myös Wellness-keskus Orhidee, joka on luxus-lomaa nauttiville aikuisille asiakkaille (lisämaksusta)– sieltä löytyy höyry- ja hunajasauna, suomalainen sauna, japanilainen sauna sekä vedenalaisen hieronnan allas. Trooppisessa puutarhassa on mahdollista nauttia kahvista, teestä ja hedelmistä mukavissa lepotuoleissa (sisältyvät sisäänpääsymaksuun). Wellness-keskuksen ikäraja on 18 vuotta.

Kylpylän harvinaisuus on myös savihuone, joka tarjoaa uusia kokemuksia luoville ihmisille. Savihuoneessa voi lisämaksusta askarrella jotain mukavaa. Sen toiminta on ajateltu vähintään 14-vuotiaille, nuoremmat ovat tervetulleita aikuisen kanssa.

Hotellissa on tallelokerot vastaanotossa, lapsille leikkimaailma. Hotellihuoneet ovat savuttomia. Kylpylässä on kaksi tupakointitilaa ja huonekäytävien lopussa olevilla parvekkeilla saa tupakoida. Huoneissa ei ole ilmastointia. Viikon viihdeohjelma löytyy infotaululta vastaanoton vieressä.

Emme suosittele kylpylähotellia liikuntarajoitteisille asiakkaille, sillä rappusia on paljon.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä kylpyläosaston, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen käyttö aukioloaikoina.

imt.fi asiakasarviot
53 arvostelua
8.2 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
584 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Kylpylän asiakkaille maksuton, kameravalvonta

  • Allasosasto

  • Kauneuskeskus

  • Minigolf -rata

  • Koripallo- ja tenniskentät

  • Pieni kauppa

Miksi valita Toila Spa?
Uusi ja tuntematon kohde monelle
Rauhaa luonnon keskellä
Kylpylällä oma diagnostiikkakeskus
Kylpylän vieressä Baltian ehkä kaunein puisto Oru Park

Kuvia Toilan kylpylästä

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Toila Spa

Ranna 12, Toila, 41702 Ida-Viru maakond, Viro
Puh: +372 33 42 900
S-posti: info@toilaspa.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

50m
Toilan kylä
Toilan kylä
600m
Kylpylän sijainti ja ihana ympäristö puistoineen Suomenlahden rannalla. Kylpylässä vallitseva levollinen tunnelma. Rauhallisuus ja ystävällinen ilmapiiri.
Salme
Hyvät hoidot ja hienot ulkoilumahdollisuudet. Luonto tosi kaunis ja sai seurata syys-lintujen muuttoa, lintuharrastelijalle oiva paikka, ruoka maistui, kaikki oli…
Maria
Oru Park oli aivan lumoava, linnan terassin penkillä olisi voinut istua koko päivän. Tulipa nähtyä kauniilla "lättäkivi"rannalla myös hääkuvauksia. Totaalisesti…
Anita
Sauna osasto oli huippu hyvä!
Kirsi