Bonusta jokaisesta matkasta!

Freys Hotel

Tukholman päärautatieaseman läheisyydessä sijaitseva Freys Hotel on charmikas hotelli, joka tarjoaa kauniita ja yksilöllisesti sisustettuja huoneita. Lämminhenkisellä perheomisteisella hotellilla on Green Key -sertifikaatti.
Hotelli

Freys Hotel on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Tukholman ydinkeskustassa T-Centralen aseman vieressä Norrmalmin alueella. Hotellilta on hyvät julkiset kulkuyhteydet niin kaupungissa liikkumiseen kuin vaikkapa lentokentälle Arlanda Expressillä. Hotelli on perustettu vuonna 1988 ja tänä päivänä sitä johtaa alkuperäisen omistajan poika, joka ylläpitää aitoa perhehenkeä ja henkilökohtaista otetta. Hotellissa ajatellaan sydämellä ja kannetaan vastuuta ympäristövaikutuksistaan. Freys Hotellille on myönnetty Green Key -sertifikaatti ja hotellin omien toimien lisäksi myös vieraita kannustetaan tekemään oma osansa.

Hotellissa on kodikkaita vierashuoneita useassa eri luokassa aina kompakteista yhden hengen huoneista parvekkeellisiin Superior-huoneisiin ja kolmen hengen huoneisiin. Huoneet ovat sisustettu tyylikkäästi persoonalliseen tyyliin, kahta samanlaista huonetta et täältä löydä! Hotellin 7. kerroksessa sijaitsevat huoneet ja parvekkeet ovat remontoitu hiljattain

Freys Hotellissa on vastikään remontoitu kuntosali sekä sauna ja rentoumisalue, jonka voit varata käyttöösi tunniksi kerrallaan hotellin vastaanotosta. Hotellissa sinua palvelee myös Belgoren-ravintola, joka tarjoilee laadukkaasti valmistettuja annoksia, joissa on belgialaisen ruokakulttuurin vivahteita. Kutsuvassa ympäristössä pääset myös nauttimaan belgialaisista oluista. Hotellin vieraat saavat alennusta ruokaillessaan ravintolassa. Freys Hotellilla on lisäksi oma nimikkosuklaa yhteistyössä paikallisen artisaanisuklaita valmistavan Chokladfabrikenin kanssa.

Freys – nimen historia johtaa yhteen Tukholman vanhimmista brändeistä, jonka rikas historia on täynnä kiehtovia tarinoita. Hotellin Freys -nimi tulee viisaasta ja voimakkaasta hevosesta, joka voitti Tukholman ja Jonköpingin välisen 320 kilometrin kestävyyskilpailun vuonna 1895. Samaisen vuosisadan lopulla Freys oli varakkaiden Tukholmalaisten hevoskärry-yritys, joka kukoistaa edelleen tänä päivänä kahden perheomisteisen keskustahotellin muodossa.

 

 

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1995 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varattava erikseen

  • Ilmoitettava erikseen

  • Green Key -sertifikaatti

Miksi valita Freys Hotel?
Green Key -hotelli
Erinomainen sijainti keskustassa
Viehättävä tunnelma
Sopii myös perheille

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Freys Hotel

Bryggargatan 12 10131 Stockholm
Puh: +46 8 506 213 00
S-posti: freys@freyshotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Sergelintori
Sergelintori
450 m
T-Centralen
T-Centralen
400 m
Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
1,2 km
Djurgården
Djurgården
2,5 km

Tutustu hotelliin videoilta

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen tarjoillaan ma–pe 06:30–10:00, la–su 07:30–11:00