Bonusta jokaisesta matkasta!

Generator Stockholm Hostelli

Generator Stockholm on moderni ja designlähtöinen hostelli, joka sijaitsee lähellä keskusasemaa, tehden siitä erinomaisen tukikohdan kaupungin tutkimiseen.

Hostelli sijaitsee Norrmalmin ja Vasastadenin alueilla ja tarjoaa helpon pääsyn ravintoloihin, museoihin ja yöelämään. Hostelli tunnetaan eloisasta sosiaalisesta ilmapiiristään, tapahtumistaan, live-DJ-keikoistaan ja tyylikkäistä yhteisistä tiloistaan.

Hostellin huonehintoihin ei sisälly aamiaista, mutta hostelli tarjoaa aamiaisvaihtoehtoja lisämaksusta. Hostellilla on myös mahdollista ostaa lounasta ja illallista ja sieltä löytyy välipala-automaatteja.

Hilma on tyylikäs ja moderni baari, joka yhdistää perinteisiä ruotsalaisia vaikutteita ja ultramodernia designia. Hilma tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokia ja juomia. Se on iltaisin erinomainen paikka rentoutumiseen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Baarin tunnelma ja sisustus tekevät siitä houkuttelevan kohteen sekä paikallisille että matkailijoille.

Frida’s Café sijaitsee hostellin aulassa ja tarjoaa tyylikkään ympäristön kahvitteluun, työskentelyyn tai rentoutumiseen. Kahvila on avoinna päivittäin ja siellä järjestetään perjantai- ja lauantai-iltaisin karaoketapahtumia, jotka tuovat lisäviihdettä vierailijoille. Frida’s Cafésta saa välipaloja, kahvia ja kevyitä aterioita koko päivän ajan​.

Huomioittehan, että hostellin uloskirjautumisaika on klo 10:00 mennessä. Hostellilta voi myös kysellä myöhäisempää uloskirjautumista lisämaksusta.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
2381 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Vuokrattavia polkupyöriä

Erinomainen matkustajalle, joka haluaa vain perusmajoituksen
Hyvä sijainti

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Generator Stockholm Hostelli

Torsgatan 10, 111 23 Tukholma
Puh: +46 (0)85 05 323 70
S-posti: ask.stockholm@staygenerator.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
Klo 14:00
Ulos­kirjautuminen
Klo 10:00

Lisätiedot majoituksesta

Huomioittehan, että hostellin uloskirjautumisaika on klo 10:00 mennessä. Hostellilta voi myös kysellä myöhäisempää uloskirjautumista lisämaksusta.

Hostellille voi jättää laukut säilytykseen lokeroihin pienestä lisämaksusta. Hinta riippuu lokeron koosta ja säilytysajasta.

Huonehintoihin ei sisälly aamiaista, mutta hostelli tarjoaa erilaisia aamiaisvaihtoehtoja lisämaksusta.