Bonusta jokaisesta matkasta!

Hilton Slussen

Vain yhden sillan päässä Tukholman vanhastakaupungista, Södermalmin kaupunginosassa sijaitseva Hilton Slussen on tasokas ja moderni hotelli. Viihtyisän tunnelman lisäksi se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin.
Hotelli

Hilton Slussen on tasokas hotelli Tukholman Södermalmin kaupunginosassa vain lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakauipungista ja kuninkaanlinnasta. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet ympäri kaupunkia ja Slussenin metro- ja bussiasema sijaitsevat kahden korttelin päässä hotellilta. Hilton Slussen on suosittu kokous- ja tapahtumahotelli.

Hotelli koostuu useammasta eri rakennuksesta ja sen vierashuoneissa on ruotsalaistyylinen sisustus, ergonominen työpiste sekä Hilton ketjulle ominaiset Hilton Serenity-vuoteet. Executive-huoneissa, Junior- ja Riddarholm-sviiteissä majoittuvien vieraiden käytössä on viihtyisä Executive Lounge, jossa voi nauttia virvokkeiden ja välipalojen lisäksi myös takkatulen loimusta. Näissä huoneissa majouttuvat voivat myös nauttia aamiasensa Loungessa.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan hotellin Panorama-ravintolassa, jossa on upeat näkymät kaupunkiin ja Riddarfjärdenin lahdelle koko seinän korkuisista ikkunoista. Iltaisin Hilton Slussenin Eken Bar tarjoilee kansainvälisiä ja klassisia skandivaavisen keittiön ruokia, jännittävän juomamenun ja kesäisin voit nauttia näistä herkuista myös baarin terassilta. Hotellissa on lisäksi myös 24h kuntosali.

 

 

 

 

imt.fi asiakasarviot
3 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
3868 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varataan erikseen, lisämaksu

  • Executive Lounge

Miksi valita Hitlon Slussen?
Tasokas hotelli
Erinomainen sijainti
Vanhakaupunki aivan vieressä
Green Key -vastuullisuussertifikaatti

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hilton Slussen

Puh: +46 8 517 353 00
S-posti: booking.slussen@hilton.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
500 m
Sergelintori
Sergelintori
1,9 km
T-Centralen
T-Centralen
2,2 km
Fotografiska
Fotografiska
1,2 km

Tutustu hotelliin matkailijoiden videoilta

Lisätiedot majoituksesta

Hotellissa on huomioitu saavutettavuutta ja esteettömyyteen on panostettu niin kokoustiloissa, kuntosalilla kuin kaikissa yleisissä tiloissa. Hotellissa on esteettömiä huoneita, jotka varataan erikseen.