Bonusta jokaisesta matkasta!

Quality Hotel Friends

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Tukholman pohjoispuolella Solnassa noin 6 kilometriä keskustasta sijaitseva Quality Hotel Friends on eläväinen, mutta rento majapaikka kaupunkilomallesi. Hotellin vierestä löytyy niin Mall Of Scandinavia-ostoskeskus kuin Friends Areena.
Hotelli

Quality Hotel Friends on noin 6 kilometriä keskustan ulkopuolella Solnassa sijaitseva tunnettu tapahtumahotelli, joka sopii myös vapaa-ajanmatkustajille. Hotelli sijaitsee Solnan Arenastadenin yhteydessä ainutlaatuissa tapahtumamiljöössä, naapureina sillä on sekä Friends Arena että Mall of Scandinavia -ostoskeskus. Hotelli pyrkii tarjoamaan vierailleen viihtyisän oleskelun olemalla Arenastadenin olohuone.

Hotellissa on 650 huonetta, jotka on sisustettu pehmeillä värisävyillä ja niissä on yhdistelmä puhtaita, luonnollisia materiaaleja, klassisia huonekaluja ja lämmintä valaistusta. Kaikissa huoneissa on työskentelypiste sekä TV. Suurimmassa osassa huoneita on hauskat pyöreät ikkunat, joista voi ihailla korkeasta hotellista avautuvia maisemia. Majoitukseen sisältyy aamiainen 4. kerroksen In Between-ravintolassa, johon sisältyy valikoima ekologisia tuotteita.

Quality Hotel Friendsin yhteydessä toimii Brasserie X-ravintola sekä Bar X. Vastaanoton yhteydessä, hotellin pohjakerroksessa sijaitseva Bar X tarjoilee kahvin ja erilaisten virvokkeiden lisäksi myös pientä purtavaa. Brasserie X-ravintola puolestaan sijaitsee hotellin 25. kerroksessa ja sen annoksissa pohjoismaiset perinteet kohtaavat ranskalaisen brasserien rennon tunnelman.  Herkuttelun yhteydessä voit nauttia upeista maisemista.

Vieraiden käytössä on myös hotellin kuntoilutilat, joista löytyy erilaisten kuntosalilaitteiden lisäksi myös kaksi saunaa, joissa voit rentouttaa lihaksia treenin jälkeen. Joka tiistai hotellin vieraat toivotetaan tervetulleiksi Runacademyn juoksuryhmän kanssa yhteiselle lenkille, joka alkaa klo 18:15 aulasta.

Hotellin läheisyydessä on useita ulkopysäköintipaikkoja, joihin ei voi varata paikkoja etukäteen. Pysäköintipaikkojen saatavuuteen saattaa aika ajoin vaikuttaa Friends Arenalla järjestettävät tapahtumat.

 

imt.fi asiakasarviot
26 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
2178 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varataan erikseen

Miksi valita Quality Hotel Friends?
Friends-Areena ja Mall of Scandivania-keskus aivan vieressä
Perhehuoneita
Hyvät julkiset kulkuyhteydet
Erinomainen aamiainen
Kiusaamisvapaa hotelli

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Quality Hotel Friends

Råsta Strandväg 1 169 56 Solna , Ruotsi
Puh: +46 8 705 70 00
S-posti: q.friends@strawberry.se
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Friends-Areena
Friends-Areena
100 m
Mall of Scandinavia
Mall of Scandinavia
200 m
Sergelintori
Sergelintori
6,6 km
Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
7,5 km

Tutustu hotelliin videolta

Vaikka hotelli oli vähän kauempana keskustasta, jätti iso mahtava ostoskekus ihan vieressä oli iso plussa!
Anneli
Matkustaa yksin · kesäkuu 2023

Lisätiedot majoituksesta

Hotelli ei ota vastaan käteistä rahaa.

Self-service check-in

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteilla tai puhelimellasi!

Quality Hotel + Friends = totta

Lokakuussa 2012 Quality Hotel aloitti ensimmäisenä hotelliketjuna yhteistyön kiusaamisen vastaisen organisaation, Friendsin kanssa, jonka tavoitteena on luoda yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret kasvavat turvassa ja tasa-arvossa. Quality Hotel pitää arvoja tärkeinä ja työskentelee niiden mukaan.