Bonusta jokaisesta matkasta!

Queens Hotel

Yhdellä Tukholman tunnetuimmista kaduista, Drottninggatanilla sijaitseva Queens Hotel on erinomainen valinta kun haluat majoittua kaupungin ytimessä. Upeassa boutique-hotellissa nykypäivä kohtaa 1800-luvun arkkitehtuuriin.
Hotelli

Vuonna 2005 avattu Queens Hotel on perheomisteinen hotelli aivan kaupungin keskustassa. Hotellia on kehitetty vuosien varrella kunnianhimoisesti, sillä omistajat haluavat tarjota sinulle vain parasta, jotta tuntisit olevasi kuin kotonasi.

Hotellissa on 62 vierashuonetta, jotka on sisustettu pohjoismaalaiseen tapaan tyylikkään minimaalisesti vaalean ja harmaan eri sävyillä. Huoneissa on korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat, joista on näkymät joko kadun puolelle tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneissa on mukavat, ruotsalaisen Scandinavian Delux-merkin vuoteet. Kylpyhuoneet on hiljattain uusittu kokonaan ja niistä löytyy suihku.

Queens Hotellin aamiaisella panostetaan paikallisiin tuotteisiin, vastapaistettuun leipään, kauden mukaisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Henkilökunta suosittelee maistamaan kermaista munakokkelia sekä kotitekoista granolaa. Hotellin yhteydessä toimii myös Mom’s Kitchen-niminen, vuonna 2014 avattu ravintola, joka tarjoilee ruotsalaisia perinnekotiruokia. Voit nauttia annoksia paikanpäällä, huoneessasi tai ottaa niitä mukaan vaikkapa evääksi kaupunkiin tutustuessa.

imt.fi asiakasarviot
25 arvostelua
8.2 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
418 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Queens Hotel?
Erinomainen sijainti
Perheomisteinen hotelli
Kauniit ja valoisat huoneet

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Queens Hotel

Drottninggatan 71a 111 36 Stockholm Sweden
Puh: +46 8 24 94 60
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Sergelintori
Sergelintori
750 m
Vanha kaupunki
Vanha kaupunki
1,8km
T-Centralen
T-Centralen
550 m
Djurgården
Djurgården
2,6 km