Bonusta jokaisesta matkasta!

Scandic Grand Central

Erinomaisella paikalla aivan Tukholman päärautatieaseman vieressä sijaitseva Scandic Grand Central on viihtyisä hotelli, jossa varmasti viihdyt kaupunkilomallasi! Kaikki keskustan nähtävyydet ja hyvät ostosmahdollisuudet löytyvät kävelymatkan päässä hotellilta.
Hotelli

Scandic Grand Central sijaitsee Kungsgatanilla, aivan Tukholman päärautatieaseman ja Arlanda Expressin vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellin sisustus on suunut inspiraationsa New Yorkin vilskeestä, musiikista ja taiteesta. Hotelli on elektinen sekoitus historiaa ja nykypäivän Tukholmaa parhaimmillaan. 2011 avattu hotelli sijaitsee historiallisessa, vuonna 1885 rakennetussa rakennuksessa, joka tunnettiin aiemmin Lundbergin palatsina.

Hotellissa on 391 viihtyisää vierashuonetta, joista suurinosa on allergiaystävällisiä. Hotellilla on myös esteettömiä- ja lemmikkihuoneita. Huoneista on näkymät joko kaupunkiin tai rauhallisille sisäpihoille.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan hotellin viihtyisän Teaterbrasserietin tiloissa, jossa ilta-aikaan voit nauttia myös sen baarin ja keittiön herkullisista antimista. Hotellin yhteydessä toimii historiallinen Vasa-teatteri. Vieraiden käytössä on myös hotellin kuntosali, sauna sekä aulassa sijaitseva 24/7 Scandic Shop.

Hotellille on myönnetty Pohjoismainen Joutsenmerkki.

imt.fi asiakasarviot
10 arvostelua
8.8 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
2957 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen

Miksi valita Scandic Grand Central?
Hyvä sijainti
Monipuolinen aamiainen
Perhehuoneita
Hyvä palvelu

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Grand Central

Puh: +46 8 512 520 00
S-posti: grandcentral@scandichotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Sergelintori
Sergelintori
700 m
T-Centralen
T-Centralen
450 m
Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
1,3 km
Djurgården
Djurgården
2,6 km

Tutustu hotelliin matkaajan videolta