Bonusta jokaisesta matkasta!

Scandic No 53

Scandic No 53 hotelli sijaitse aivan Tukholman sydämessä lähellä kauppoja, ravintoloita ja kauppahallia sekä lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, Stureplanilta ja vanhastakaupungista.
Hotelli

Keskustassa Kungsgatanilla sijaitseva Scandic No 53 on rakennettu vuonna 2014. Hotellissa on 274 suurilla mukavilla vuoteilla varustettua modernia huonetta. Huoneissa on älykkäitä ratkaisuja, kuten säilytystila matkatavaroille vuoteen alla ja valojen himmennin kylpyhuoneessa.

Hotellin aularavintolassa tarjoillaan aamiaista, à la carte -illallista sekä kahvia ja muita juomia. Kesäkuukausina viehättävä sisäpiha houkuttelee sekä hotellin vieraita että Tukholmalaisia nauttimaan päivästä. Hotellin ympäristöstä löytyy myös paljon ruokapaikkoja viihtyisistä bistroista aina gourmet-ravintoloiden herkkuihin.

Stureplan ravintoloineen, kahviloineen, yökerhoineen ja ainutlaatuisine ostospaikkoineen sijaitsee hotellin lähellä. Ostosmahdollisuuksia löytyy myös Kungsgatan sekä Drottninggatan -kaduilta sekä Hötorget-aukiolta. Vanhaankaupunkiin ja sen tunnelmallisille mukulakivikaduille on lyhyt matka.

Hotellia lähimmät metroasema ja bussipysäkit sijaitsevat heti kadun toisella puolella. Viiden minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalle päärautatieasemalle saapuvat muun muassa lentokenttäbussit ja Arlandan lentoasemalle menevät junat. Omalla autolla matkustaville löytyy pysäköintimahdollisuuksia lähellä hotellia esimerkiksi Norra Latin -pysäköintitalossa ja Tukholman kaupungin pysäköintihalleissa.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
2468 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Ympäristömerkki (Joutsenmerkki)

Miksi valita Scandic no. 53
Erinomainen sijainti keskustassa
Ostosmahdollisuudet ja ravintolat lähellä
Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle Tukholmaan

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic No 53

Kungsgatan 53, Tukholma
Puh: +46 8 517 365 00
S-posti: no53@scandichotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Sergelintori
Sergelintori
500 m
T-centralen
T-centralen
350 m
Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
1,1 km
Djurgården
Djurgården
2,5 km