Bonusta jokaisesta matkasta!

Shoppailu Tukhomassa – Designia, muotia ja herkkuja

Tukholma on samalla sekä muodikas, kansainvälinen että perinteinen kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle huikean määrän shoppailumahdollisuuksia.

Tukholma on samalla sekä muodikas, kansainvälinen että perinteinen kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle huikean määrän shoppailumahdollisuuksia aina pohjoismaisesta huippudesignista muotiin, kauneuteen ja sisustamiseen. Tukholman keskustan tunnetuin ostoskatu on Drottninggatan, joka hemmottelee shoppailijaa niin erikoisputiikeilla kuin suurilla muotiketjuilla. Täältä löytyvät Tukholman keskustan tunnetuimmat tavaratalot, elegantti NK, josta voi ostaa muun muassa uniikkia ruotsalaista ja pohjoismaista lasi- ja kristallitavaraa sekä laadukas Åhlens, jolla on myös oma sisustustuotemerkki. Uusimpia tuttavuuksia puolestaan on Östermalmilla sijaitseva MOOD Stockholm, viimeisimmän muodin ja sisustusartikkeleiden mekka. Ostosgalleriassa on myös useita trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita.

Tukholman sydämessä sijaitseva Bibliotekstan tunnetaan tyylikkäistä erikoisliikkeistä, huippumuodista ja laatudesignista. Täältä löydät muun muassa ylellisen Byredo-tuoksutalon. Viikonloppuisin Tukholman valtaavat erilaiset torit ja markkinat, jotka tarjoavat kaikkea mahdollista paikallisista herkuista koruihin ja sisustustuotteisiin. Toreilta löytää myös paljon vintage-henkistä tavaraa ja vaatteita. Erityisesti Södermalmissa sijaitseva SoFo on vintage-henkisten shoppailupaikka. Sergels Torgetilla sijaisteva Designtorget on erinomainen kohde uniikkia designia etsivälle. Täältä löydät runsaan valikoiman pohjoismaista huippudesignia.