Bonusta jokaisesta matkasta!

Venetsia

Venetsia on kaikkien romantikkojen ykköskohde, joka tulisi nähdä edes kerran elämässä! Se houkuttelee matkailijoita läpi vuoden kanaaleineen, karnevaaleineen, palatseineen ja gondoliajeluineen. Yli 100 saaresta koostuvaa Venetsiaa yhdistää lähes 400 siltaa.

Venetsia on Koillis-Italiassa Adrianmeren rannikolla sijaitseva 260 000 asukkaan kaupunki. Se on rakennettu 118 saarelle, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan keskellä Venetsian laguunia, ja joita yhdistää toisiinsa 354 siltaa. Laguunin erottaa avomerestä pitkien ja kapeiden saarten jono.

 

Tutustu Venetsiaan

Vanhan kaupungin alueella ei ole lainkaan autoteitä tai junaratoja, vaan siellä voi liikkua vain kävellen tai kanavia pitkin. Tärkeimpiä kaupungin sisäisiä liikenneväyliä ovatkin saarten väliset kanavat, joita pitkin kuljetaan veneillä, eli gondoleilla ja vesibusseilla. Venetsian vanhankaupungin pohjoispäästä johtaa mantereelle pitkä maantie- ja rautatiesilta. Sen läheisyydessä on rautatie- ja linja-autoasema sekä pysäköintitaloja.

Suosituimmat ostosalueet sijaitsevat San Marcon alueella ja Pyhän Markuksen aukion ympäristössä sekä ostoskatu Strada Novalla. Suosittuja Venetsian tuliaisia ovat värikkäät karnevaalinaamiot ja kuuluisa Muranon lasi. Venetsiassa myydään myös huippumuotia moneen makuun, esimerkiksi nahkaisia tuotteita ja koruja.

 

Matkat

Venetsian kaupunkiloma

Helsinki-Venetsia
Venetsia (valitsemasi määrä päiviä)
Venetsia-Helsinki
Voit itse määritellä kuinka kauan vietät aikaa kiehtovassa Venetsiassa ja valita valikoimastamme sinulle sopivimmat lentoaikataulut Helsingistä.


Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
7 °C
huhtikuu
15 °C
heinäkuu
26 °C
lokakuu
16 °C