Bonusta jokaisesta matkasta!

Vihula

Vihula on Länsi-Virumaan maakunnan pohjoisosassa sijaitseva kunta, joka rajoittuu Suomenlahteen. Alueella sijaitsee kuuluisat Vihulan, Palmsen ja Sagadin kartanot sekä Toolsen piraattilinnan rauniot. Lahemaan alueella sijaitseva Altjan kylä on alueen parhaiten säilynyt vanha rantakylä. Lisäksi Vihulasta iso osa kuuluu Lahemaan kansallispuistoon.

Vihulan kunnan pinta-ala on 264 neliökilometriä ja sen asukasluku on noin 1 925. Kunnan alueella sijaitsee kuuluisat Vihulan, Palmsen ja Sagadin kartanot sekä Toolsen piraattilinnan rauniot. Lahemaan alueella sijaitseva Altjan kylä on alueen parhaiten säilynyt vanha rantakylä. Lisäksi Vihulasta iso osa kuuluu Lahemaan kansallispuistoon, joka tarjoaa ihanteelliset puitteet luonnossa liikkumiseen. Lahemaalta löytyy kivisiä ja hietikkoisia rantoja, maalauksellisia suomaastoja, mäntymetsiä, rantatörmiin leikkautuneita jokia sekä jääkauden alueelle kuljettamia siirtolohkareita.

Miksi matkustaa Vihulaan
Luonnonrauhaa
Kauniita kartanoita
Itämeren ranta lähellä

Matkat

Vihulan kartanoloma

Helsinki - Tallinna
Tallinna - Vihula
Vihulan kartano (valitsemasi määrä öitä)
Vihula - Tallinna
Tallinna - Helsinki
Lähde viettämään rentouttavaa kartanolomaa hurmaavaan Vihulan kartanoon! Voit valita matkan pituuden sekä lähtöpäivän oman aikataulusi mukaan.


Joulumatka Vihulan kartanoon

Helsinki - Tallinna
Tallinna - Vihula
Vihulan kartano (valitsemasi määrä öitä)
Vihula - Tallinna
Tallinna - Helsinki
Vietä joulu tunnelmallisella Vihulan kartanolla. Kartanon henkilökunta kutsuu sinut nauttimaan aidosta joulun tunnelmasta sekä talven taiasta. Vihulan kartano tarjoaa mukavia aktiviteetteja ja makunautintoja. Voit valita matkasi pituuden oman aikataulusi mukaan.


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Vihulan matkaasi

Parasta matkalla oli ehdottomasti monipuolinen ruoka, joka oli kauniisti pantu esille ja joka todellakin maistui. Kaunis ympäristö. Rauha. Saippuatyöpaja. Puolison piti votkanmaistelutilaisuudesta.…
Helena
Varttuneempi pariskunta
Parasta matkalla oli perillä olon levollisuus, luonnon rauha, sopivasti ohjelmaa, hyvät ruoat, hyvä sänky ja tyyny!
Maisa
Rauhallinen ympäristö, ystävällinen ja avulias henkilökunta.
Tiina
Vihulan kartanohotelli oli todella hieno! Ja ruoka oli aivan loistavaa!
Ahti

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-4 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C