Bonusta jokaisesta matkasta!

Clarion Hotel Wisby

Persoonallisessa täyden palvelun Clarion Hotel Wisby -hotellissa yhdistyvät uniikki historia, upea design ja monipuoliset palvelut. Hotelli sijaitsee Visbyn muurien sisäpuolella upeassa saaristomaisemassa, kävelyetäisyydellä keskustasta.
Hotelli

Moderni ja uniikin ilmapiirin omaava Clarion Hotel Wisby sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Visbyn palveluita. Monet hotellin sisustusyksityiskohdat kertovat rakennuksen historiasta, joka ulottuu aina keskiajalle ja 1200-luvulle saakka. Hotellissa on monia upeita yksityiskohtia, kuten vähintään 700 vuotta vanhat ristiholvi-huoneet ja pylväät. Clarion Hotel Wisby hotelliin kuuluvat kiinteistöt ovat olleet monessa eri käytössä aikojen saatossa ja hotellitoiminta rakennuksessa on alkanut jo 1800-luvun puolessa välin.

Hotellissa on 212 kutsuvaa hotellihuonetta. Clarion Wisbyn yhteydessä, hotellin alakerroksesta toimii Selma City Spa, johon voit tutustua tarkemmin täältä. Spa-osastolla rentoudut saunassa tai ainutlaatuisen miljöön ympäröimässä uima-altaassa. Ilmaisella Nordic Choice Hotels -sovelluksella pystyt hoitamaan halutessasi mm. hoitaa sisään- ja uloskirjautumisen, lukita hotellihuoneesi oven tai vaikkapa chattailla vastaanoton kanssa vierailun aikana.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan Kaptenshuset-ravintolassa ja illallista ja jännittäviä makuelämyksiä voit nauttia uudessa Kitchen & Table -ravintolassa. Hotellin sydämenä toimii upea Talvipuutarha, jossa voit rentoutua takan ääressä hyvän juoman kera tai maistella baarimenun annoksia.

 

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1247 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Hotelli vuokraa polkypyöriä

  • Spa-osasto

Miksi valita Clarion Hotel Wisby?
Persoonallinen hotelli
Kaikki palvelut lähellä
Spa-osasto
Nordic Choice Hotels -sovellus

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Clarion Hotel Wisby

Strandgatan 6 62157 Visby, Ruotsi
Puh: +46 498 25 75 00
S-posti: cl.wisby@choice.se
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Tuomiokirkko
Tuomiokirkko
650 m
Keskusta
Keskusta
850 m
Lentokenttä
Lentokenttä
4.2 km
Lummelunda-tippukiviluola
Lummelunda-tippukiviluola
13.8 km

Tutustu hotelliin videolta

Lisätiedot majoituksesta

Hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Hotelli hyväksyy yleisimmät pankki- ja luottokortit.