Bonusta jokaisesta matkasta!

Scandic Visby

Lähellä kaupungin keskiaikaista keskustaa, vastapäätä lauttaterminaalia sijaitsee Scandic Visby -hotelli. Kävelymatkan päästä löydät viehättäviä kujia, ostosmahdollisuuksia ja hyviä ravintoloita. Päivän päätteksi voit suunnata hotellin uima-altaalle.
Hotelli

Scandic Visby -hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Visbyn keskustasta, merenäärellä lauttaterminaalia vastapäätä. Hotellin henkilökunta opastaa ja neuvoo sinua kysymyksissäsi, lisäksi voit vuokrata vastaanotosta polkupyöriä ja tutustua upeaan saareen myös polkien.

Vuonna 2009 rakennettua hotellia on laajennettu 2013 ja tänä päivänä se tarjoaa 214 mukavaa huonetta. Vierashuoneet on sisustettu aistikkaasti gotlantilaiseen tyyliin Etelä-Gotlannissa toimivan paikallisen Grotlingbo Modelfabrik -kalustetehtaan valmistamilla huonekaluilla. Hotellilla on vieraiden käytössä kesä-elokuun ajan käytössä ulkouima-allas sekä lämmitetty ulkoporeamme ympäri vuoden. Lisäksi hotellilta löytyy sauna ja kuntosali.

Scandic Visbystä löytyy kaksi rarvintolaa, jotka tarjoavat aamiaista, lounasta sekä illallista. Koggen-ravintola tarjoilee herkullisia Scandic-klassikoita sekä talon oman, kausittain vaihtuvan à la carte -menun herkkuja. Sään salliessa ravintolassa on runsaasti paikkoja myös ulkona, mistä näkee allas- ja leikkialueille. Kesällä voi vilvoitella ulkobaarissa suuren uima-altaan äärellä. Villa Manhem -ravintolassa on tarjolla herkullinen runsas aamiainen ja ravintolan viehättävältä terassilta avautuu näköala satamaan.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
690 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta

  • Ilmoitettava erikseen

Miksi valita Scandic Visby?
Hyvä sijainti
Taattua Scandic laatua
Mukava hyvinvointialue

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Visby

Färjeleden 3 621 58 Visby
Puh: +46 498 201250
S-posti: visby@scandichotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskusta
Keskusta
1 km
Tuomiokirkko
Tuomiokirkko
1.7 km
Lentokenttä
Lentokenttä
5.2 km
Lummelunda-tippukiviluola
Lummelunda-tippukiviluola
14.9 km

Tutustu hotelliin videolta

Lisätiedot majoituksesta

Hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hotelli hyväksyy yleisimmät maksukortit.