Bonusta jokaisesta matkasta!

Hotel Johann Strauss

Johann Strauss kuuluu perinteiseen wieniläiseen Die Kremslehner -hotelliketjuun, jonka historia juontaa jo satojen vuosien taakse. Majoittuessasi Johann Straussiin koet siis aidon palan itävaltalaisuutta. Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Belvederen upeasta palatsista ja hyvien yhteyksien päässä muista keskustan nähtävyyksistä.
Hotelli

Keskeisellä paikalla sijaitseva 4 tähden Hotel Johann Strauss on Kremslehner-perheen nuorin jäsen. Nähtävyydet kuten Naschmarkt, Karlsplatz ja Belvedere-palatsi ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Perinteinen wieniläinen hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Wienin muodikkaalla Freihausin alueella neljännessä kaupunginosassa. Keskeisellä sijaitseva Hotel Johann Strauss tarjoaa 64 huonetta, mikä mahdollistaa sopivan ja kätevän majoituksen jokaiselle vieraalle. Kaikki Hotel Johann Straussin huoneet ovat savuttomia.

Langaton internetyhteys on ilmainen vieraillemme, samoin kuin liikealue, jossa on tietokone ja tulostin, jotka ovat käytettävissä ilmaiseksi kohtuullisesti aina kun niitä on saatavilla.  Runsas aamiaisbuffet tyydyttää monet makumieltymykset, erityisesti kausiluonteiset herkkumme. Aamiaista tarjoillaan maanantaista lauantaihin klo 6.30–10.30 ja sunnuntaisin klo 6.30–11.00.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
Hotellin mukavuudet
Miks valita Johann Strauss?
Tunnelma kuin wieniläisessä kahvilassa
Aivan lähellä keskustan nähtävyyksiä ja palveluita
Hotellilla pitkät juuret kaupungin historiassa
Kaiser Franz Josefin kakku, 120-vuotiset perinteet omaava hotelliketjun oma herkku

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Johann Strauss

Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Metro: Taubstummengasse
Metro: Taubstummengasse
150m (4min ydinkeskusta)
Belvederen palatsi
Belvederen palatsi
1,3km
Wienin valtionooppera
Wienin valtionooppera
1km
Wienin lentokenttä
Wienin lentokenttä
18km (Juna+metro 34min)