Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Risteilyt

Edulliset äkkilähdöt risteilyille! Lähde nauttimaan merimaisemista, viihteestä sekä laivojen tasokkaista palveluista helposti ja kätevästi imt.fi äkkilähdöillä. Katso sopiva risteily ja varaa äkkilähtö valikoimastamme!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde päiväristeilylle Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla, matka aika vain kaksi tuntia. Voit itse määritellä maissaoloajan pituuden!


Victorian risteily Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilyllä voit nauttia merimaisemista, viihteestä ja laivan kattavista palveluista. Risteilyllä Tallinnassa käyntiin on aikaa neljä tuntia.


Baltic Princess 22 h -risteily Turusta Kapellskäriin

Turku-Kapellskär
Kapellskär-Turku
22 h -risteily Turustua Kapellskäriin vie läpi upeiden saaristomaisemien. Siljan Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja on suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen!


Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Helsinki-Tukholma
Tukholma
Tukholma-Helsinki
Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!


IMT:n äkkilähdöt risteilyille

Tekeekö mieli nopeasti risteilylle? IMT:n äkkilähdöistä löydät myös risteilyjä.

Mitä risteilyjä äkkilähtöihin sisältyy?

IMT:n äkkilähdöistä löydät Ruotsin risteilyjä Turusta Kapellskäriin ja Helsingistä Tukholmaan. Lisäksi saatavilla on Tallinnan risteilyjä Helsingistä sekä ajankohdasta riippuen mahdollisesti myös äkkilähtöjä erikoisristeilyille.