Bonusta jokaisesta matkasta!

Opus XVI

Opus XVI haluaa luoda sinulle ainutlaatuisen klassisen hotellikokemuksen modernilla tvistillä. Tasokas hotelli sijaitsee aivan Bergenin sydämessä.
Hotelli

Kuuluisan norjalaisen kansallisromantiikan ajan säveltäjän Edvard Griegin sukulaisten omistama, laadukasta majoitusta tarjoava Opus XVI-hotelli sijaitsee aivan Bergenin keskustassa. Hotellilta on lyhyt kävelymatka useisiin kaupungin nähtävyyksiin ja lentokentälle kulkee raitiovaunu suoraa hotellin edustalta. Hotellin omistavat  haluavat luoda sinulle ainutlaatuisen majoituskokemuksen, joka tarjoaa maistiaisen säveltäjän merkittävästä elämästä, suhteista sekä ainutlaatuisesta elämäntarinasta.

Opus XVI koostuu 65 uniikista ja ylellisestä huoneesta. Jokainen vierashuone on suunniteltu yksilöllisesti klassiseen modernisti. Rakennuksen upea arkkitehtuuri mahdollistaa erinomaisen valikoiman erilaisia huoneita ja huoneratkaisuja.

Hotellin rakennus toimi alunperin pankkina, mutta se on uudistettu täysin tarjoamaan tasokkaan majoituksen lisäksi raikkaita makuelämyksiä. Hotellin ravintolan lisäksi sieltä löytyy baari sekä kahvila ja erilaisia kokous- ja juhlatiloja. Viikonloppuisin järjestetään lauantaisin klassinen ja sunnuntaisin Live Jazz’n Afternoon Tea-kattaukset.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
383 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Ilmoitettava erikseen

Miksi valita Opus XVI?
Hyvä sijainti
Kaunis hotelli
Hyvät arvostelut
Pitkä historia
Kulttuuritarjontaa

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Opus XVI

Vågsallmenningen 16 5014 Bergen, Norway
Puh: +4753012200
S-posti: booking@opusxvi.no
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Bryggen
Bryggen
650 m
Bergenhus-linnake
Bergenhus-linnake
950 m
Ulriken vuori
Ulriken vuori
5.2 km
Fantoftin sauvakirkko
Fantoftin sauvakirkko
7 km