Bonusta jokaisesta matkasta!

Verdi Grand Hotel

Yhdestä Budapestin houkuttelevimmista nousevista kaupunginosasta, Ferencvárosista, löytyy nuorekas ja moderni Verdi Grand Hotel. Hotellin sijainti on erinomainen ja läheltä löytyy lisäksi hyvät julkiset kulkuyhteydet.
Hotelli

Verdi Grand Hotel on uudehko hotelli, joka sijaitsee Budapestin kuuluisassa yhdeksännessä kaupunginosassa. Hotellin vieressä löytyy M3-metrolinjan asema ja esimerkiksi Vaci Utca -kävelykatu on vain kolmen metropysäkin päässä. Läheltä löytyy myös Corvin Promenade, kaupungin uudeksi keskustaksi nimetty alue, josta löytyy mm. useita kauppoja, ravintoloita, baareja, kuntoilukeskus, uimahalli ja elokuvateatteri.

Hotellissa on 198 ilmastoitua huonetta 8 kerroksessa. Kaikissa huoneissa on parkettilattia.  Hotellissa väliovella yhdistettäviä huoneita, osaan kahden hengen huoneista on mahdollista saada lisävuode sekä aikuiselle että lapselle, varattavissa erikseen.

Hotellin Red -ravintolassa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia, ravintolan yhteydessä myös kesäterassi. Hotellin aulassa palvelee viihtyisä ja moderni aulabaari. Hotellissa on lisäksi neljä kokoustilaa ja vieraiden käytössä on hotellin kuntosali. Koko hotelli on savuton.

imt.fi asiakasarviot
11 arvostelua
7.6 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
136 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • 9. kaupunginosassa eli piirissä; Ferencváros

  • 15€/yö

Miksi valita Verdi Grand Hotel?
Sijainti Ferencvárosissa
Hyvät kulkuyhteydet
Moderni ja nuorekas
Business–hotelli

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Verdi Grand Hotel

Puh: +36 1 398 6400
S-posti: reception@verdigrandhotel.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Klinikák-metroasema
Klinikák-metroasema
35 m
Kauppahalli
Kauppahalli
2 km
Budan linna
Budan linna
4,1 km
Lentokenttä
Lentokenttä
17 km