Bonusta jokaisesta matkasta!

Depeche Mode Tallinnassa 6.8.2023

Legendaarinen brittiläinen yhtye Depeche Mode saapuu Tallinnan Laululavalle 6.8.2023! ”The Memento Mori Tour” -maailmankiertue esittelee yhtyeen uusia kappaleita heidän ”Memento Mori” -albumilta ja tour on myös ensimmäinen viiden vuoden tauon jälkeen.

Lippuja on rajoitettu määrä eli keikkamatka kannattaa varata mahdollisimman pian. Voit varata tästä keikkamatkan 1 yöksi 6.-7.8.2023. Jos haluatte lähteä fiilistelemään tulevaa keikkaa jo päivää aikaisemmin ja mahdollisesti viipyä Tallinnassa vielä lisäöitä keikan jälkeenkin, niin varaa tästä keikkamatka Tallinnaan kahdeksi tai usemmaksi yöksi lähdölle 5.8.2023. Molemmat matkat sisältävät laivamatkat ja hotellimajoituksen aamiaisineen sekä lipun Depeche Moden keikalle Tallinnan Laululavalla.

 

Depeche Mode on vuonna 1980 perustettu elektronista musiikkia soittava yhtye. Aiemmin yhtye soitti kevyttä poppia ja siirtyi myöhemmin monipuolisempaan elektroniseen musiikkiin yhdistäen siihen rockia ja perinteisempiä instrumentteja. Depeche Mode on myynyt yli 100 miljoonaa albumia ja singleä, mikä tekee bändistä maailman menestyneimmän elektronisen musiikin yhtyeen.

The Memento Mori Tour -kiertue alkaa Madison Square Gardenissa New Yorkissa maaliskuussa 2023 ja saapuu Tallinnaan kaksi päivää ennen Helsingin keikkaa eli 6.8.2023.

Yli 35 miljoonalle fanille maailmanlaajuisesti soittanut Depeche Mode on edelleen jatkuvasti kehittyvä ja ainutlaatuisen vaikutusvaltainen yhtye. Fanien, kriitikoiden ja muiden artistien inspiraation lähteenä toimiva Depeche Mode kehittyy ja katsoo eteenpäin. ”Memento Mori” -albumi ja -kiertue avaavat uuden luvun yhtyeen elämässä.

Depeche Mode -yhtyeen uusi albumi tukee The Memento Mori Tour -maailmankiertuetta. Depeche Moden suurimmat hitit ovat tähän mennessä olleet Enjoy The Silence ja Personal Jesus. Bändin viimeisin kiertue, Global Spirit Tour, osoittautui yhdeksi vuoden tuottoisimmista, ja bändi soitti yli kolmelle miljoonalle fanille eri puolilla Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa 130 esityksen aikana.

Osta koko keikkapaketti helposti Ikaalisten Matkatoimistosta! Varaa heti!