Bonusta jokaisesta matkasta!

Joy Hotel Florence

Aivan Firenzen ytimessä, vain 150 metrin etäisyydellä kaupungin päärautatieasema Santa Maria Novella Stationista sijaitseva hyvätasoinen hotelli. Koe kaupungit palat heti hotellin kynnykseltä alkaen!
Hotelli

Erinomainen tukikohta kaupunkiseikkailuille ihastuttavassa Firenzessä. Hotelli on saanut hyvää palautetta erityisesti loistavasta sijainnistaan, siisteydestään, hyvästä aamiaisesta sekä ystäväälisestä ja avuliaasta henkilökunnastaan. Henkilökunta auttaa mielellään kaikkiin Firenzen matkailuun liittyvissä kysymyksissä.

Hotellissa on 54 tyylikkäästi sisustettua huonetta joiden mukavuuksiin kuuluu muun muassa TV, WiFi, vedenkeitin, tallelokero, minibaari ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotelliaamiainen. Hotellissa palvelee myös baari josta saa erilaisia juomia, kahvia  sekä pientä purtavaa. Hotelli tunnetaan myös nimellä C-Hotels Joy.

Pysäköinti on mahdollista 200 metrin päässä hotellilta sijatsevalla parkkialueella (via Almanni), josta myös useita julkisen liikenteen jatkoyhteyksiä. Pysäköinnin hinta on noin 30€/vrk.

 

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
800 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Joy Hotel Florence?
Erinomainen sijainti Firenzen ytimessä
Lähellä päärautatieasemaa
Tyylikkäästi sisustetut huoneet

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Joy Hotel Florence

Via Degli Orticellari 30 50123 Firenze Italy
Puh: +39 055 214628
S-posti: bookingjoy@c-hotels.it
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Rautatieasema
Rautatieasema
150 m
Santa Maria del Fiore
Santa Maria del Fiore
1 km
Peretola lentokenttä
Peretola lentokenttä
12 km

Lisää kuvia ja tunnelmia hotellista