Bonusta jokaisesta matkasta!

Playa De Taurito, Mogan Princess & Beach Club

Mogan Princess & Beach Club tarjoaa unohtumattoman loman Gran Canarialla. Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee aivan meren äärellä. Voit nauttia lomastasi täysillä, koska matkan hintaan sisältyy All Inclusive paketti ruokineen ja juomineen.
Hotelli

4 tähden All Inclusive hotelli sijaitsee Gran Canarian eteläosassa Mogánissa aivan meren äärellä. Hotelli on rakennettu kallioiden päälle tarjoten upeat näkymät merelle ja Tauriton lahdelle, hotelli sijaitseekin aivan Tauriton rannan vieressä.

Hotellilla on oma yksityinen ranta, jossa voi nautiskella virvokkeita samalla kun upottaa jalat rantahiekkaan. Rannalle on ilmainen kuljetus hotellilta. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on aikuisten oma keidas upealla näkymällä merelle.

Päivisin tarjolla on järjestettyä ohjelmaa muun muassa urheilun parissa. Iltaisin voit rentoutua hotellin chill-out terassilla auringonlaskua katsellen. Iltaisin hotellilla on myös erilaisia esityksiä ja livemusiikkia. 

Nauti All inclusive pakettiin kuuluvista virvokkeista ja ruoista hotellin Princess -pääravintolassa, kahdessa allasbaarissa, rantabaarissa sekä Princess Lounge diskossa.

 

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
2667 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Yleisissä tiloissa

  • All Inclusive

Miksi valita Mogan Princess & Beach Club -hotelli?
All Inclusive
Upeat näköalat
Oma ranta
Tekemistä lapsille
Aikuisten oma allas-alue

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Playa De Taurito, Mogan Princess & Beach Club

C/ Albaicín 17, Urb. de Taurito, E-35138 Mogán, Spain
Puh: +34 928 56 60 40
S-posti: reservas.mogan@princess-hotels.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Playa Taurito
Playa Taurito
poukamassa
Playa del Diablito
Playa del Diablito
800m
Port of Mogan
Port of Mogan
5,5 km
Gran Canaria lentokenttä
Gran Canaria lentokenttä
52 km

Lisätiedot majoituksesta

All Inclusive sisältyy hintaan

All inclusive pakettiin sisältyy limu, kivennäisvesi ja vesi, olut (myös alkoholiton), sangria, cava ja hanaviini.  Limut, vedet ja olut tarjoillaan mukista (ei pulloista), paitsi alkoholiton olut tarjoillaan pullosta.

Coktailit ja moktailit, jotka sisältyvät hintaan ovat valmisseoksia. Muut drinkit ovat lisämaksullisia. Osa kahveista ja muista juomista ovat lisämaksullisia. Hotelli suosittelee aina tilatessa tarkistamaan menun, johon on listattu eri juomat ja hinnat (mikäli ne eivät sisälly pakettiin).

Aamupalalla on tarjolla vettä, kivennäisvettä, kahvia, kaakaota, teetä, mehuja ja erilaisia maitoja (myös kasviperäisiä). Tuorepuristettua appelsiinimehua on tarjolla lisämaksusta.

La Choza ravintolasta saatavilla jäätelöä ja välipalaa klo 10.30-18.00. Myös rantaravintolasta saatavilla välipalaa ja juomia.

All Inclusive aikataulu

All Inclusiveen kuuluvat juomat ovat saatavilla 10.00-00.00, tämän ajan ulkopuolella ne ovat maksullisia.

Ruokailut pääravintolassa

Aamupala klo 8.00-10.30
Lounas klo 13.00-15.00
Illallinen klo 18.30-21.00 (talvella)
klo 19.00-21.30 (kesällä)

Pukukoodi illallisella: kaikilta asiakkailta edellytetään asianmukaista vaatetusta (esim. pitkät housut, hame).

Huom! 25.12. ja 31.12.2023 majoituksen hintaan sisältyy joulun/Uuden Vuoden juhlaillallinen. Juhlaillallisella miehen pukukoodi: siistit housut, pikkutakki tai kravatti.

Muutokset ovat mahdollisia!