Bonusta jokaisesta matkasta!

Fra Mare

Hotellin takapihalla työnnät jalat rannan hiekkaan ja sukellat meren aaltoihin. Etupihalta alkaa mäntymetsä, jonka siimeksessä ajankulun unohtaa. Thalasso kylpylä Fra Mare sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Haapsalun keskustaan kävelee noin 20 minuuttia (1,5 km)
Kylpylähotelli

Thalasso merkitsee kreikan kielessä merta. Mikäpä aivan meren ääressä sijaitsevalle kylpylähotellille sopisikaan nimeksi paremmmin. Fra Maren hoito-osasto onkin erikoistunut ns. thalasso-hoitoihin, joiden peruselementtejä ovat meren muta, merivesi, meren tuoksu ja meren ravinto.

Fra Mare on monipuolinen kylpylä, jossa myös ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet pitää huolta kokonaisvaltaisesta terveydestä. Hotelli on rakennettu vuosina 1997-1999 ja Thalasso-osasto on valmistunut vuonna 2006. Fra Maressa on 119 huonetta ja kaksi kerrosta. Hotellissa on pieni kauppa, seurustelutilat, biljardisali ja lasten leikkinurkkaus. Hotelli on kokonaan savuton.

Fra Maren allasosastolta löytyy merivesiallas, jossa on erilaisia vesihierontapisteitä, vesikoski ja porekylpy. Allasosastolla on myös lämmitetty ulkoallas 6 x 10 m sekä löyly-, höyry-, suola-, lepo- ja infrapunasaunat. Kylpylässä ei ole lasten allasta. Altaiden syvyydet ovat 130 cm ylöspäin.

Kylpylässä järjestetään ohjelmaa, tansseja, retkiä sekä elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Optikko käy Fra Maressa kerran viikossa ja aika on mahdollista varata etukäteen. Kylpylähotellin ympäristössä on kolmen ja viiden kilometrin pituiset lenkkipolut. Huonekäytävällä on yhteisessä käytössä oleva jääkaappi.

Huonehintaan sisältyy aina buffetaamiainen, aamu-uinti ja aamusauna Day Spa-osastolla merivesiltaassa (ma-la klo 08:00-10:00 palvelee yksi sauna ja sunnutaisin klo 08:00 alkaen kaikki saunat ovat avoinna), kuntosalin käyttö aukioloaikoina, sauvakävely ja voimistelu (sis. kävelysauvat) thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin merenrantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa, Thalasso Day Spa osaston käyttö 3 h kerrallaan osaston aukioloaikoina sekä kylpytakin käyttö.

imt.fi asiakasarviot
368 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
160 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Aivan meren rannalla

 • Rauhallinen sijainti, kauniilla paikalla

 • 1.kerroksessa buffet ravintola sekä a'la carte puoli Bergfeldt

 • Aulabaari 1.kerroksessa

 • Ilmainen hotellin asiakkaille

 • Aamusauna Thalasso Spa osastolla kuuluu hintaan. Allasosastolla lisäksi löyly-, höyry-, suola-, lepo- ja infrapunasaunat

 • Merivesiallas 7 x 11 x 11 m, lämmitetty ulkoallas 6 x 10 m, poreallas

 • Kokoustilat:

  Kokoustilat:

  Kaksi merinäköalalla varustettua kokoustilaa 25-60 hengelle (2.kerroksessa)

Miksi valita Fra Mare?
Kaunis sijainti meren rannalla
Rauhallinen ympäristö mäntymetsän siimeksessä
Monipuolinen hoito-osasto
Thalasso-osasto

Tutustu Fra Mareen

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Fra Mare

Ranna tee 2, Haapsalu 90403, Viro
Puh: +372 472 4600
S-posti: admin@framare.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Uimarannalle
Uimarannalle
50 metriä
Keskustaan
Keskustaan
1,5 kilometriä
Haapsalun linna
Haapsalun linna
2 kilometriä
Lähin kauppa
Lähin kauppa
1 kilometri
Kaikki hoidot, hieronta, mutahoito, suolahuone ja vesihoito, olivat erittäin hyvät. Huoneessa sänky oli tosi mukava. Hotellin a la carte ravintolan…
Merja
Vuokrasimme pyörät hotellilta kolmena päivänä ja pyöräilimme kaupungilla. Ruoka oli maukasta. Huone oli suuri ja maisema hieno.
Johanna
IMT · helmikuu 2024
Hotellin ruoka oli erinomaista!
Helena
Parasta lomallani oli hoidot, hotellin sijainti ja rauhallisuus.
Hely

Lisätiedot majoituksesta

Majoituksen lisäksi voit valita puolihoito- tai täysihoitopaketit. Kylpylähotellissa on myös monipuolinen hoitovalikoima, joista monet saat edullisesti valitessasi hoitopaketin majoituksesi yhteyteen.

HUOM! Erikoisruokavaliot on tilattava etukäteen (laktoositon, gluteeniton, kasvisruoka, sokeriton). Edellä mainitut ruokavaliot ovat ilman lisämaksua. Muut erikoisruokavaliot (esim. ruoka-aineallergiat eri raaka-aineille) ovat maksullisia ja myös tilattava etukäteen.

Fra Maressa ei voi majoittua lemmikin kanssa.

Lue lisää kohteesta ja varaa