Bonusta jokaisesta matkasta!

Wilderness Hotel Inari

Hotelli sijaitsee upean Inarinjärven rannalla, Inarin kylän vieressä. Hotellilta on helppo retkeillä Inarinjärvellä sekä lähiseuduilla. Inarin palvelut ja nähtävyydet ovat vain muutaman kilometrin päässä. Upea luonto on läsnä kaikkialla.
Hotelli

Tyylikäs hotelli aivan Inarijärven rannassa. Hotelli tarjoaa laadukasta majoitusta, lappilaisia makuja sekä opastettuja retkiä lähiympäristössä vuoden ympäri. Inarin kylällä voi vierailla esimerkiksi saamelaismuseo Siidassa tai tutustua Saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen, joihin hotellilta on noin 3 kilometrin matka.

Hotellihuoneet ovat valmistuneet vuonna 2017 ja tarjoavat hyvät puitteet matkallesi Inarissa. Huoneet sijoittuvat hotellin pihapiirin kahteen erilliseen rakennukseen ja sisältävät aamiaisen. Huoneissa on oma kylpyhuone, vedenkeitin,  nojatuoli tai sohva,  televisio, hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita sekä WiFi.  Huoneissa on kaksi erillisä sänkyä tai parivuode.

Ivalon lentokentältä pääset hotellille suoralla bussikuljetuksella. Tarkista aikataulut Ivalon lentokenttä – Wilderness hotel Inari Matkahuollon sivuilta.

Myös lemmikit ovat hotelliin tervetulleita. Lemmikin lisämaksu on 50€ / varaus. Lemmikkihuoneen saatavuus tulee tarkistaa varauksen yhteydessä toimistostamme erikseen.

Hotellin ravintola tarjoaa aitoja Lapin makuja Inarinjärven upeissa maisemissa.

Tripadvisor
303 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisähinta 50€ / Varaus

Miksi valita Willderness hotel Inari?
Lyhyen ajomatkan päässä Inarin palveluista ja luontokohteista
Upean Inarinjärven luonnon ympäröimä
Ravintola tarjoaa aitoja Lapin makuja
Maksuton pysäköinti
Myös lemmikit sallittu (kysyttävä erikseen)

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Wilderness Hotel Inari

Inarintie 2, 99870 Inari, Finland
Puh: +358 (0) 50 44 77 887
S-posti: sales@nellim.fi
Vastaanotto
Sisään­kirjautuminen
Ulos­kirjautuminen

inarin keskusta
inarin keskusta
2,8 km
Ivalon lentokenttä
Ivalon lentokenttä
46 km