Bonusta jokaisesta matkasta!

Hotelli Ivalo

Kauniin Ivalojoen rannalla sijaitseva hotelli. Hotelliin on Ivalon lentokentältä vain muutaman minuutin ajomatka. Ivalon palvelut löytyvät läheltä. Tämä hotelli sopii laatua arvostavalle lapinmatkaajalle.
Hotelli

Hotellissa palvelee aulabaari ja terassi. Baarissa voit nauttia virkistäviä tai lämmittäviä juomia takkatulen äärellä. Illallista tarjoilee a´la carte–ravintola. Keittiömestari loihtii vierailijoille suussasulavia lapin herkkuja. Nautinnon viimeistelee illallisravintolan kaunis näkymä Ivalojoelle.

Päivän aktiviteettien jälkeen voit rentoutua hotellin omalla saunaosastolla. Minispassa voit pulahtaa uima-altaaseen tai rentoutua kylpypaljussa, Ivalon maisemaa ihaillen. Tarjolla toki myös löylyt perinteisessä saunassa. Saunaosaston käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Hotelli järjestää myös lukuisia aktiviteetteja lähiympäristössä., kuten moottorikelkkailua, hevosrekiajeluita, revontulitretkiä, husky- ja porotilavierailuja, päiväretkiä Nellimiin. Kysy lisää hotellista, henkilökunta auttaa mielellään!

Hotellissa on yhteensä 95 huonetta. Suurin osa huoneista on viimeaikoina uusittu, mutta pieni osa odottaa vielä päivitystä. Kikkien huoneiden mukavuuksiin sisältyy WiFi, TV, kirjoituspöytä ja kylpyhuone suihkulla. Aamiainen sisältyy kaikkiin majoituksiin.

Hotellin vastaanotto on avoinna klo 7:00-21:30. Muina aikoina päivystys palvelee tarvittaessa myös esimerkiksi myöhäisemmässä sisäänkirjauksessa.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
557 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Hotelli Ivalo?
Perheomisteinen hotelli
Hotellista löytyy myös minispa
Sijainti kauniin Ivalojoen maisemissa
Paikalliset palvelut lähellä
Ravintola tarjoilee ihania lapin herkkuja

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotelli Ivalo

Ivalontie 34, 99800 Ivalo
Puh: +358 16 688 111
S-posti: hotelivalo@hotelivalo.fi
Vastaanotto
07:00-21:30
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Linja-autopysäkki
Linja-autopysäkki
50 m
Ivalon lentokenttä
Ivalon lentokenttä
10 km
Saariselkä
Saariselkä
30 km
Kaksaluttanen
Kaksaluttanen
41 km