Bonusta jokaisesta matkasta!

Wilderness Hotel Muotka

Upealla Saariselän Kakslauttasen tunturialueella, sekä Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa sijaitseva hotelli. Hotellin pihasta on suora pääsy merkityille patikka– ja pyöräilyreiteille sekä hiihtoladuille.
Hotelli

Hotellin ympäröi upea Pohjois–Lapin luonto. Lähistöltä löydät löydät kultamaat, legendaarisen Ivalojoen, mahtavan Urho Kekkosen-kansallispuiston sekä tunturit.  Saariselän tunturikeskukseen hotellilta on noin 14 kilometrin matka. Hotelli on rauhallinen sekä luonnonläheinen ja tarjoaa monipuolisen palveluvalikoiman. Hotellilta saat vuokrattua maastopyöriä ja tarjolla on myös opastettuja retkiä. Pihapiiristä löytyy rantasauna. Kiilo–joen rannasta voit pulahtaa raikkaisiin ja puhtaisiin tunturivesiin. Rantasauna lämpenee useampana päivänä viikossa. Rantasaunan voi tilata myös yksityiskäyttöön.

Mikäli saavut Ivalon lentokentälle, voit ottaa bussin Saariselälle. Aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta. Viimeisiin kilometreihin Saariselältä hotellille voit napata taksin.

Valikoimassamme on rustiikkisesti sisustettuja huoneita 1–2 hengen käyttöön. Huoneen mukavuuksiin kuuluu WiFi, vedenkeitin ja kylpyhuone suihkulla. Majoitus sisältää aamiaisen. Pysäköinti on hotelliasiakkaille veloituksetonta.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
660 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Hotelliasiakkaille veloituksetta

Miksi valita Wilderness Hotel Muotka?
Luontoreitit lähtevät suoraan hotellin pihasta
Lähellä Urho Kekkosen kansallispuistoa
Rantasauna
Monipuoliset harrastusmahdollisuudet
Kesän 2021 uutuutena sähköläskipyörät

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Wilderness Hotel Muotka

Muotkantie 204, 99830 Saariselkä
Puh: +358 (0) 40 671 8337
S-posti: sales@nellim.fi
Vastaanotto
08:00-22:00
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Saariselän keskusta
Saariselän keskusta
14 km
Ivalon lentokenttä
Ivalon lentokenttä
35 km