Bonusta jokaisesta matkasta!

Baltian parhaat beachit -Road Trip

Lähde rantalomalle lähelle! Baltia ihastuttaa upeilla hiekkarannoillaan, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä. Kesäkaupunkien elämää ja rannan vilinää pääsee matkalla ihmettelemään Pärnun, Jurmalan, Liepajan ja Palangan unohtumattomilla hiekkarannoille. Koe Baltian parhaat beachit omalla autolla matkustaen. 😎

Latvian letkeätunnelmainen rantaelämä ihastuttaa matkailijaa. Matkalla kohtaat pitsitaloistaan tunnetun Jurmalan. Kaupunki on kesäaikaan yksi Pohjois-Euroopan upeimmista rantalomakohteista. Pitkä hienohiekkainen ranta, lukuisat harrastus- ja ajanvietemahdollisuudet, monipuoliset ravintolat ja houkuttelevat terassit vetävät lomailijoita puoleensa.

Jurmalasta matka jatkuu Liepajaan, joka on alueensa keskus ja Latvian kolmanneksi isoin kaupunki. Kaupungin ranta-alueita on kehitetty vahvasti ja rannalta löytyykin paljon palveluita ravintoloista leikkipuistoihin.

Palanga on tunnettu pitkästä mahtavasta hiekkarannastaan, jota on sanottu jopa Baltian hienoimmaksi. Liettuan rannikko onkin kuuluisa upeista hiekkarannoistaan joita vastaavia ei muualta Itämeren rannikolta löydy. Palangan noin 30 kilometrin pituisella hiekkarannalla voi sekä löhöillä, uida että harrastaa kaikenlaisia vesiurheilulajeja.

Kerta kerran jälkeen Pärnu hurmaa vieraansa. Pärnua kutsutaan Viron kesäpääkaupungiksi, mutta tekemistä riittää myös muina vuodenaikoina. Upea pitkä hiekkaranta, vehreitä puistoja, rantabulevardi ravintoloineen, erilaiset kylpylät sekä monipuolinen kulttuuritarjonta ovat Pärnun kaupungin tunnuspiirteitä.

Miksi lähteä Baltian beacheille omalla autolla?
Helppoa ja vaivatonta - kaikki samassa matkapaketissa
Tuliaiset kulkevat helposti autossa
Päätät itse oman aikataulusi
Mukavaa yhdessäoloa perheen tai ystävien kanssa
Liettuan upea rantaviiva
Nauti Pärnun promenadista
Ihastele Jurmalan pitsitaloja
Kauniit Liepajan hiekkadyynit

Matkat

Baltian parhaat beachit, Jurmala ja Pärnu, Road Trip

Helsinki–Tallinna
Tallinna–Riika–Jurmala
Jurmala (valitsemasi määrä öitä)
Jurmala–Pärnu
Pärnu (2 yötä)
Pärnu–Tallinna
Tallinna–Helsinki
Meno–paluu laivalla Helsingistä Tallinnaan. Jurmalassa olevat yöt voit valita suunnitelmasi mukaan, Pärnussa vietetään 2 yötä.


Baltian parhaat beachit, Jurmala, Liepaja, Palanga ja Pärnu, Road Trip

Helsinki–Tallinna
Tallinna–Riika–Jurmala
Jurmala (2 yötä)
Jurmala–Liepaja
Liepaja (2 yötä)
Liepaja-Palanga
Palanga (2 yötä)
Palanga-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä öitä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Koe Viron, Latvian ja Liettuan upeimmat uima-rannat samalla matkalla. Kesäkaupunkien elämää ja rannan vilinää pääsee matkalla ihmettelemään Palangan, Liepajan, Jurmalan ja Pärnun hiekkarannoille. Koe Baltian parhaat rannat omalla autolla matkustaen. Varaa road trip -matka helposti!


Kuvia Pärnusta, Jurmalasta, Liepajasta ja Palangasta

IMT:n matkailuammattilaisten vinkkejä matkallesi

Asiakkaidemme kokemuksia IMT:n road trip -matkoista

Matkan parasta antia oli hyvä fiilis! Matkajärjestelyt sujuivat hyvin; laivaan meno, liput kohteisiin tulivat hyvissä ajoin, hotellien sisäänkirjaamiset onnistui hyvin.
Maiju
Perheen kanssa
Paketin ostamisen helppous ja Jurmala kohteena ylitti odotukset.
Pekka
Pärnussa on hyvät vesiurheilumahdollisuudet ja turvallinen kaupunki myös lasten kanssa. Kaiken kaikkiaan hyvä lomakohde.
Tuukka
Perheen kanssa
Parasta matkassa oli kokonaisuus ja Ikaalisten matkatoimiston hyvä palvelu. Myös itse matka oli erittäin onnistunut kaikin puolin!
Laura

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
toukokuu
18 °C
kesäkuu
22 °C
heinäkuu
24 °C
elokuu
23 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
toukokuu
19 °C
kesäkuu
24 °C
heinäkuu
24 °C
elokuu
21 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
toukokuu
15 °C
kesäkuu
17 °C
heinäkuu
20 °C
elokuu
19 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
10 °C

Katso videoita kohteista!