Bonusta jokaisesta matkasta!

Saksan kuuluisat Biergartenit -Road Trip

Oluenystävälle Saksa on luvattu maa. Olemme suunnitelleet sinulle reitin, joka kuljettaa läpi Etelä-Saksan olutkaupunkien. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Vinkkaamme sinulle oluttuvista, panimoista ja kuuluisista biergarteneista, voit itse valita mihin poikkeat. Halutessasi voit varata kauttamme myös vuokra-auton matkaasi.

Tiedäthän, olut on saksalaisen leipä! Olemme koonneet sinulle matkan, jossa pääset sukeltamaan tämän kultaisen mallasjuoman saloihin. Road Trip -reissullamme pääset tutustumaan Saksan kuuluisiin biergarteneihin Münchenissä, Stuttgartissa, Kölnissä ja Düsseldorfissa. Voit käydä tutustumassa myös perinteisiin olutpanimoihin Augsburgissa ja Erdingissä. Kolpakko huurteista kannattaa maistella myös Hofbräuhausin kuuluisan oluttuvan penkeillä. Nautinnolliselle matkalle kannattaa kuski sopia hyvissä ajoin.

Matkan ensimmäinen kohde on Augsburgin kaupunki, jonka biergarteneissa voit kostuttaa matkasta kuivaa kurkkua. Myös kuuluisa Riegele panimo sijaitsee kaupungissa. Iltaoluen voit nauttia Stuttgartin kuuluisissa puutarhoissa. Road Trip jatkaa suuntaansa pohjoiseen, jossa vastaan saapuvat olutkaupungit Köln ja Düsseldorf. Molempien kaupunkien keskustoissa palvelevat suositut biergartenit, joissa illanvietto sujuu leppoisissa tunnelmissa. Ehdit myös tutustua kaupungin keskustan nähtävyyksiin ja shoppailla tuliaisia. Yöpyminen Frankfurtissa mahdollistaa seuraavan päivän ajomatkan Erdingiin. Vaikka pieni kaupunki on tunnetumpi kylpyläperinteestään on siellä myös tutustumisen arvoinen panimo Erdinger Weißbräun, jonka venhäolut on tunnettua ympäri maata. Mikäli olet liikkeellä ajoissa ja varaat paikkasi etukäteen, voit osallistua panimon järjestämään kierrokseen. Kierroksella tutustutaan oluen valmistamiseen ja nautitaan maistiaisia.

Sokerina pohjalla on Saksan olutpääkaupunki München. Ehdit tutustua kuuluisaan Hofbräuhausiin ja istua iltaa Englishe Gartenin suosituilla terasseilla. Road tripin hintaan kuuluvat reittisuunnittelun ja vinkkejen lisäksi lennot Müncheniin, sekä majoitukset hotelleissa matkasi varrella. Suosittelemme tutustumaan olutkierroksiin Erdingerin sivuilla ja varaamaan ne etukäteen road tripillesi.

Vuokra-auto matkaasi

Halutessasi voit varata kauttamme vuokra-auton matkaasi. Auto varataan lisäpalveluista matkavarauksen yhteydessä, matkapaketin perushinnan päälle. Mikäli varaat vuokra-auton kauttamme, annamme sinulle hyvän ohjeistuksen auton noudosta ja palautuksesta matkaohjelmassasi ja päivystysnumeromme palvelee sinua koko matkan ajan. Voit myös varata road tripin ilman vuokra-autoa ja hoitaa kuljetuksen tai autovuokrauksen itse.

Miksi lähteä Saksan kuuluisat Biergartenit -Road Tripille?
Saksan olutkulttuuri on vertaansa vailla
Olutpääkaupunki München
Saksan biergartenien ainutlaatuisuus
Olutfestivaalit

Matkat

Biergarteneitten Saksa, Road Trip

Helsinki–München
München–Augsburg–Stuttgart
Stuttgart (1 yö)
Stuttgart-Köln
Köln (1 yö)
Köln–Düsseldorf–Frankfurt
Frankfurt (1 yö)
Frankfurt–Erding–München
München (2 yötä)
München–Helsinki
Road trip matka edullisesti, helposti ja luotettavasti. Matkaan kuuluu lennot Müncheniin ja 1 yö Stuttgartissa, 1 yö Kölnissä, 1 yö Frankfurtissa ja 2 yötä Münchenissä.


Katso kuvia matkalta

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
huhtikuu
11 °C
kesäkuu
19 °C
elokuu
19 °C
lokakuu
12 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
huhtikuu
9 °C
kesäkuu
17 °C
elokuu
19 °C
marraskuu
7 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
huhtikuu
13 °C
heinäkuu
22 °C
syyskuu
17 °C
joulukuu
4 °C

Katso youtube videoita kohteista