Bonusta jokaisesta matkasta!

Viron länsirannikko -Road Trip

Tutustu Viron Länsirannikon parhaimpiin kohteisiin omalla autolla. Reitti kulkee merelliseen Haapsaluun ja jatkaa edelleen saaristoelämää sykkivälle Saarenmaalle! Varaa Road Trip-matka helposti, laivamatkat ja hotellit samassa paketissa! Tee omat aikataulusi ja luo omat lomamuistot.

Meri ja saaristolaisuus ovat vahvasti läsnä, kun matkataan Viron länsirannikolle. Haapsalun merenrantakaupunki ja Saaremaan omalaatuisuus hurmaavat matkailijan.

Viron Länsirannikko – Road Tripin ensimmäinen kohde on Tallinnasta parin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Haapsalun kaupunki. Ennen kuin saapuu Haapsaluun, kannattaa poiketa Rummun kaivoksella. Pienellä sisäänpääsymaksulla pääsee pulikoimaan alueen kirkkaassa vedessä sekä ihmettelemään veden alta työntyviä hylättyjä rakennuksia. Haapsalun kaupunki ihastuttaa merellisyydellään ja puutalojen reunustamilla kujilla. Iltakävely promenadilla kruunaa onnistuneen päivän.

Haapsalusta matka jatkuu ihastuttavalle Saarenmaalle, monen virolaisen kesänviettoalueelle. Saarenmaa on Viron suurin saari ja Gotlannin jälkeen Itämeren toiseksi suurin. 30 000 asukkaan Saarenmaan pääkaupunki on etelässä sijaitseva Kuressaare. Eron Manner-Viroon huomaa maisemissa, kun lauttamatka Virtsusta Saarenmaan puolelle Kuivastuun on taitettu. Kalkkipitoisen maan vuoksi kasvisto ja eläimistö on Saarenmaalla runsasta, ja se kuuluu luontoharrastajien lempikohteisiin. Kuressaaren piispanlinna on yksi parhaiten säilyneitä linnoja koko Baltiassa.

Miksi lähteä omalla autolla Viron Länsirannikolle?
Ainutlaatuinen saaristokulttuuri
Keskiaikaiset Piispanlinnat
Mukavaa yhdessäoloa perheen tai ystävien kanssa
Varaaminen helppoa ja vaivatonta
Päätät itse oman aikataulusi
IMT:n ammattilaisten suunnittelema reitti ja kohdevinkit

Matkat

Viron Länsirannikko, Road Trip

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Haapsalu
Haapsalu (2 yötä)
Haapsalu-Kuressaare
Kuressaari ja Saarenmaa (valitsemasi määrä öitä)
Kuressaare-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Haapsalun kylpyläkaupunkiin majoitutaan kahdeksi yöksi, Saarenmaan pääkaupungissa Kuressaaressa voit päättää yöpymisesi ajan itse. Varaa Road Trip -matkalle kaikki helposti, samassa paketissa!


IMT:n matkailuammattilaisten vinkkejä matkallesi

Asiakkaidemme kokemuksia IMT:n Road Trip matkoista

Parasta oli Kuressaaren kauneus, siisteys ja virolaisuus. Edullinen ruoka ja juoma Saarenmaalaisten kulttuuritietoisuus, avara kirjasto ja Pyhän Laurentiuksen kirkko
Lotta
Haapsalu on viehättävä vanha puutalokaupunki. Hyvä ruoka ravintoloissa
Riitta
Matkan parasta antia oli hyvä fiilis! Matkajärjestelyt sujuivat hyvin; laivaan meno, liput kohteisiin tulivat hyvissä ajoin, hotellien sisäänkirjaamiset onnistui hyvin.
Maiju
Perheen kanssa
Parasta matkassa oli kokonaisuus ja Ikaalisten matkatoimiston hyvä palvelu. Myös itse matka oli erittäin onnistunut kaikin puolin!
Laura

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
helmikuu
0 °C
toukokuu
16 °C
heinäkuu
21 °C
syyskuu
16 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
toukokuu
11 °C
heinäkuu
18 °C
lokakuu
8 °C

Katso tunnelmia kohteista!