Bonusta jokaisesta matkasta!

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee Rukan ja Kuusamon välissä. Hotelli tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja vapaa-ajanpalveluita ympäri vuoden, niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kaveriporukoille. Suomen suosituimpiin hiihtokeskuksiin lukeutuva Ruka on vain lyhyen matkan päässä.
Hotelli

Tässä hotellissa ei harrastusmahdollisuuksista ole pulaa! Kuusamossa riittää aktiviteettitarjontaa kaikenlaisille liikkujille vuoden ympäri. Vauhdikkaampaa menoa kaipaavalle tarjolla on  esimerkiksi koskenlaskua, melontaa ja maastopyöräilyä, ja rauhallisempi liikkuja voi nautiskella vaikkapa golfista tai patikkaretkestä luonnonpuistossa. Lapset viihtyvät hotellin Angry Birds Activity–puistossa. Puhdas ja upea luonto on ihana paikka ulkoiluun, mutta myös sisätiloissa löytyy paljon hauskaa tekemistä. Hotellissa on laaja valikoima ohjattua liikuntaa, joista osa hotelliasiakkaille ilmaiseksi ja osa pienellä lisämaksulla.

Tropiikin kylpyläosastolla voit nauttia lämpimistä poreista tai hurjista vauhdeista vesiliukumäessä. Tropiikista löydät muun muassa kolme poreallasta, 45 metriä pitkän liukumäen tunneleineen, 10 metriä leveän vesiputouksen sekä muita vesihierontapisteitä, vastavirtajoen sekä turvallisen lastenaltaan perheen pienimmille. Saunaosastolla käytettävissä on perinteinen suomalainen sauna sekä höyrysauna. Myös rantasauna on käytettävissä kahtena kertana viikossa.

Tropiikin hyvinvointiosasto Harmony Spa tarjoaa hemmottelu– ja terveyshoitoja. Mielen virkistystä ja rentoutusta voit nauttia vaikkapa aromaterapeuttisissa hoidossa tai erilaisissa hieronnoissa. Kampaajan palvelut viimeistelevät lomalookin kuntoon. Hotellin vastaanotto auttaa hoitovarausten kanssa, mutta varaus kannattaa tehdä ennakkoon jo ennen lomasi alkua.

Hotellin baari– ja ravintolatarjonnasta löytyy vaihtoehtoja pieneen ja isompaankin nälkään. Ravintola Manjokassa tarjoillaan maittavaa lounasta päivittäin. Ilta vierähtää leppoisasti O’Learys-ravintolassa herkullisten hampurilaisten, salaattien, perinteisten paikallisherkkujen, huurteisten juomien sekä kattavien urheilulähetysten äärellä.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
309 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta (kysyttävä erikseen)

Miksi valita Holiday Club Kuusamon Tropiikki?
Monipuoliset harrastusmahdollisuudet
Aktiviteetteja sisällä ja ulkona
Monipuolinen kylpyläosasto
Kuusamon upea luonto

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kylpyläntie 5, 93600 Kuusamo
Puh: 0300 870 961
S-posti: hotellimyynti.kuusamo@holidayclub.fi
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Kuusamon keskusta
Kuusamon keskusta
5,5 km
Kuusamon lentoasema
Kuusamon lentoasema
10 km
Ruka
Ruka
25 km

Katso esittelyvideo