Bonusta jokaisesta matkasta!

Lahjoitus ala-asteelle

Kiitos kun olet mukana!

Ikaalisten Matkatoimiston asiakkaana olet mukana kantamassa vastuuta muista yhteisöistä ja ihmisistä. Asiakkaidemme ansiosta olemme voineet tehdä merkittävällä tavalla työtä ihmisten eteen lähellä ja kauempana. Keväällä 2015 teimme mittavan lahjoituksen Ikaalisten Keskustan koulun tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen. Voit lukea asiasta tehdyn lehdistötiedotteen ohesta.

Ikaalisten Matkatoimisto panostaa ikaalilaisiin lapsiin

Ikaalisten Keskustan koulun tieto- ja viestintätekniikka hyppäsivät keväällä uudelle vuosituhannelle, kun Ikaalisten Matkatoimisto Oy lahjoitti kaupungille kaksi mobiililuokkaa ala-asteen käytöön. Lahjoituksen euromääräinen summa on suuri, yhteensä 15 000 euroa. Lahjoitus on merkittävä panostus ikaalilaisten lasten oppimiseen sekä tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen ala-asteen opetuksessa.

Ikaalisten Matkatoimistossa työtä tehdään tietokoneella ja usein internetiä hyödyntäen. Nykyajan viestintälaitteiden ja ominaisuuksien hallitseminen on menestymisen edellytys monella toimialalla, näin on myös matkailun osalta. Ikaalisten kaupungin panostukset ala-asteen tieto- ja viestintälaitteistoon ovat olleet usean vuoden ajan riittämättömiä. Nyt tehdyllä laitehankinnalla viedään ala-asteen oppilaiden oppimisympäristö lähemmäs nykypäivän tasoa ja vaatimuksia.

Ikaalisten Matkatoimisto aloitti iPad kokeilun myös Legolandin matkoillaan kesällä 2015. Lapsille ja aikuisille oli tarjolla bussimatkojen ajaksi ilmainen langaton verkko sekä iPad -laitteita. Bussimatkan aikana pystyi lukemaan päivän uutisia, tarkistamaan päivän sään, pelaamaan, tutustumaan Legolandiin tai facebookkailemaan.

Ikaalisten Matkatoimiston kaikissa busseissa on jo käytössä langaton verkko, jota asiakkaat voivat käyttää ilman lisämaksuja. Palvelu on ollut pidetty asiakkaidemme keskuudessa.

IM_logo_kuluttaja-400x150Matkailuterveisin,
Esa Talonen
Toimitusjohtaja, Ikaalisten Matkatoimisto

Lue lehdistötiedote iPadeista koululle PDF tästä.