Bonusta jokaisesta matkasta!

Laulasmaa

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Se on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla, jonka valttikortteja ovat kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta jotkatarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun. Lähellä merenrantaa sijaitseva La Spa Laulasmaa tarjoaa puitteet hemmotteluun ja rentoutumiseen.

Parasta Laulasmaalla on ehdottomasti luonto. Merenranta, kylpylän ja meren väliin jäävä käppyrämännikkö ja ympäriinsä risteilevät lenkkipolut kutsuvat rentoutumaan. Päiväretkille löytyy kohteita ympäristöstä. Lyhyen ajomatkan päästä voit löytää esimerkiksi Paldiskin kaupungin, joka Neuvostoliiton aikaan oli suljettu kaupunki.

Pienessä Laulasmaan kylässä on noin 650 asukasta. Kylän keskustassa palvelee pieni kauppa ja alkoholimyymälä. Läheisestä Lohusalun satamasta löytyy ravintola ja kattoterassi.

Laulasmaalla tarjoamme majoitusta La Spa Laulasmaa-kylpylähotellissa, joka on myös golfareiden suosiossa, sillä sen läheisyydestä löytyy kaksikin Viron tunnettua golfrataa. Hotelli on avannut ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 2001, jonka jälkeen sitä on peruskorjattu omistajan vaihdosten yhteydessä sekä 2011 että 2020. Kylpylässä ei tule aika pitkäksi, sillä tasokkaiden hoitojen välissä voit pulahtaa monipuoliselle sauna- ja allasosastolle. Kylpylässä palvelee myös ravintola Wicca, joka on äänestetty monesti yhdeksi Viron parhaista ravintoloista.

La Spa Laulasmaa on myös panostanut tarjoamaan erilaisia aktiviteetteja lomallesi. Kylpylästä voi vuokrata polkupyöriä, pelipalloja, rantavälineitä sekä kävelysauvoja. Kylpylän alueella on myös Laulasmaan frisbeegolfrata. Frisbeegolfin kiekkoja voi vuokrata vastaanotosta. Kylpylän alueella voit myös pelata minigolfia, petankkia, biljargia ja pöytätennistä.

Miksi matkustaa Laulasmaalle?
Lyhyt ajomatka Tallinnasta
Kylpylä lähellä merenrantaa
Kaunis luonto ja rauha
Käppyrämäntyinen rantametsikkö

Matkat

Laulasmaan kylpyläloma (kuljetuksin)

Helsinki - Tallinna
Tallinna - Laulasmaa
LaSpa Laulasmaa (valitsemasi määrä päiviä)
Laulasmaa - Tallinna
Tallinna - Helsinki
Kuljetukselliset lähdöt torstaisin ja sunnuntaisin ajalla 3.-21.9.2023 upean luonnon keskelle LaSpa Laulasmaan kylpylälomalle. Matkan hintaan sisältyy laivamatkat, kylpyläkuljetukset sekä majoitus aamiaisella. Voit halutessasi lisätä matkaasi puolihoitopaketin.


Laulasmaan kylpyläloma, omalla autolla

Helsinki - Tallinna
Tallinna - Laulasmaa
LaSpa Laulasmaa (valitsemasi määrä öitä)
Laulasmaa - Tallinna
Tallinna - Helsinki
Vietä kylpyläloma Laulasmaalla, omalla autolla matkustaen oman aikataulun mukaan. Matkan hintaan sisältyy laivamatkat sekä majoitus aamiaisella. Voit halutessasi lisätä matkaasi puolihoitopaketin.


1 yö laivalla + Laulasmaan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Laulasmaa
Laulasmaa (valitsemasi määrä päiviä)
Laulasmaa-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde LaSpahan hemmottelulomalle ja nauti samalla Itämeren aalloista. Ensimmäinen yö vietetään yöpyen laivalla viihdetarjonnasta nauttien. Matkaan sisältyy 1. yö laivalla valitussa hyttiluokassa, hotellimajoitus aamiaisella sekä paluu valitsemallasi laivavuorolla. Voit halutessassi lisätä matkaasi erilaisia hoito- ja ruokailupaketteja.


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Laulasmaan matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Laulasmaalta

Parasta matkassa oli kylpylän rauhallisuus, ruoka ja hymyilevät ihmiset.
Miisa
Parasta matkallamme oli konsertti läheisessä Arvo Pärt keskuksessa. Hotellin ihana sijainti ja sisustuksen tyylikkyys. Hyvät ravintolat. Tomas-kuljettaja pikkubussissa Laulasmaalle.
Aila
Parasta oli, että pääsi irti arjesta.
Kirsi
Rauhallinen pääsiäinen kauniissa ympäristössä.
Tuija
98% suosittelee matkaa Laulasmaalle

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-5 °C
huhtikuu
10 °C
heinäkuu
17 °C
lokakuu
5 °C