Bonusta jokaisesta matkasta!

Hotel Villa Igea Sorrento

Perustasoinen perheomisteinen hotelli, josta on matkaa Sorrenton Piazza della Vittoria- ja Piazza Tasso-aukioille noin 2,5 km. Hotellin takapihalla on pieni puutarhaa, josta on näkymä Napolinlahdelle.
Hotelli

3 tähden Hotel Villa Igea sijaitsee vilkkaan Via Capo -kadun varrella Sorrenton keskustan ulkopuolella. Katua ylittäessä tulee olla varovainen. Hotellilta on keskustaan ​​noin 2,5 km. Kävelyreitti keskustaan kulkee kapean ja runsaasti liikennöidyn kadun reunassa, maasto on paikoitellen erittäin mäkistä. Hotellin lähellä on bussipysäkki, josta pääsee paikallisbussin kyydillä keskustaan. Hotellilta on lisäksi shuttle-kuljetus tila-autolla keskustaan ja takaisin erillisen aikataulun mukaisesti. Paikallisten kalastajien käytössä olevalle Via Marina Grande-satamaan on matkaa noin 2,5 kilometriä. Pienelle Regina Giovanna Bath -merenpoukamalle on kävelymatkaa noin 500 metriä, kävelyreitti kulkee kapeaa kujaa pitkin merelle päin alamäkenä, takaisin hotellille ylämäkenä. Regina Giovanna Bathilla on kivikkoinen ranta, jossa voi pulahtaa uimaan, suosittelemme ottamaan mukaan uimakengät, koska kivet voivat tuntua teräviltä paljaan jalan alla.

Hotellin baarin yhteydessä on oleskelutila. Ravintolassa on tarjolla paikallista italialaista ja välimerellistä ruokaa. Puutarhassa on terassi sekä ulkouima-allas, joka on avoinna kesäaikaan sääolosuhteiden salliessa. Hotellissa on 60 huonetta, jotka ovat kaikki savuttomia ja niissä on laattalattia. Huoneissa on ilmastointi sekä langaton internet-yhteys.

imt.fi asiakasarviot
48 arvostelua
7.5 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
359 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Sorrenton keskustaan noin 2,5 km

  • Avoinna rajoitetusti

Miksi valita Hotel Villa Igea Sorrento-hotelli
Kauniit näkymät Välimerelle
Pieni perheomisteinen hotelli
Hotellissa baari ja ravintola

Hotel Villa Igea Sorrento

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Villa Igea Sorrento

Via Capo 96, Sorrento, Italy
Puh: +39 081 8071069
S-posti: info@villaigeasorrento.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
10:00

Sorrenton keskusta
Sorrenton keskusta
2,5 km
Piazza Tasso
Piazza Tasso
2,5 km
Sorrento Cathedral
Sorrento Cathedral
1,3 km
Sorrenton satama
Sorrenton satama
3 km