Bonusta jokaisesta matkasta!

Best Baltic Hotel Palanga

Best Baltic Hotel Palanga sijaitsee aivan Palangan keskustassa ja vain 1 kilometrin päässä Palangan kauniista rannasta. Hotellin maisemahissistä voi ihailla Palangan näkymiä matkalla huoneeseen.
Hotelli

Best Baltic Hotel Palanga on klassiseen tyyliin sisustettu rauhallinen hotelli loistavalla paikalla Palangan sydämessä. Uimarannalle on vain lyhyt kävelymatka, mitä muuta voisitkaan toivoa.

Hotellin 43 huonetta ovat moderneja mutta silti viihtyisäksi sisustettuja tilavia huoneita, täällä on mukava levätä kaupungilla tai rannalla vietetyn päivän jälkeen.  Kaikissa huoneissa on WiFi ja jääkaappi, jonne saa virkistävät juomat kylmään odottamaan.

Hotellin ravintolassa tarjotaan Eurooppalaista ruokaa, ja se on auki aamusta iltaan. Ravintola on arvostettu ja viihtyisä, palvelukin on erinomaista. Täällä monet kansalliset politiikotkin vierailevat ehtiessään.

Mikäli kaipaat totaalista rentoutumista, kannattaa ehdottomasti vierailla hotellin Spa osastolla. Nauti poreista porealtaassa, tunnelmasta höyrysaunassa tai ota kunnon löylyt tavallisessa saunassa. Myös kauneushoitoja on saatavilla.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
43 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Best Baltic Hotel Palanga?
Loistava sijainti keskustassa
Kävelymatka rannalle
Rentoudu hotellin Spa osastolla
Herkuttele hotellin hyvätasoisessa ravintolassa
Viihtyisät huoneet

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Best Baltic Hotel Palanga

Gintaro St. 36, LT-00133 Palanga
Puh: +370 460 52441
S-posti: palanga@bestbaltichotels.eu
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Palangan ranta
Palangan ranta
1 km
Palangan meripihkamuseo
Palangan meripihkamuseo
2 km
Church of the Assumption
Church of the Assumption
600 m