Bonusta jokaisesta matkasta!

Grand Baltic Dunes Hotelli

Palangan sydämessä sijaitseva Grand Baltic Dunes -hotelli tarjoaa tyyliä ja rentoutumista. Hotelli sijaitsee keskustassa, aivan Palangan upean rannan lähettyvillä. Herkuttele hotellin ravintolassa tai rentoudu kauneushoidoissa.
Hotelli

Hotelli upealla sijainnilla ja palveluilla. Täällä voit nauttia lyhyestä matkasta rannalle ja silti kaikki on lähelläsi.

Hotellin ravintola tarjoaa kansainvälistä ruokaa paikallisista raaka-aineista. Nauti ruokasi ravintolan aurinkoiselta terassilta tai sisällä takkatulen ääressä. Hotellin vieraille sisältyy hintaan aamiainen, joka tarjoillaan hotellin ravintolassa.

Mikäli kaipaat rentoutumista, kannattaa varata kauneushoitoja hotellin hoito-osastolta. Tarjolla on kaikkea kasvohoidoista rentouttaviin kokovartalohierontoihin.

Omalla autolla saapuminen onnistuu loistavasti sillä hotellilla on oma maanalainen parkkihalli, jonne auton voi parkkeerata loman ajaksi. Parkkihalli on lisämaksullinen. Kaikissa hotellin huoneissa on WiFi sekä ilmastointi ja pimentävät verhot, kunnon yöunet ovat taattu.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
45 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Grand Baltic Dunes Hotel?
Loistava sijainti rannan läheisyydessä
Viihtyisät huoneet
Kauneushoitoja saatavilla
Hotellin ravintolasta ruokaa paikallisista raaka-aineista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Grand Baltic Dunes Hotelli

Birute Avenue26, 00135 Palanga
Puh: +370 460 30606
S-posti: hotel@grandbalticdunes.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Palangan ranta
Palangan ranta
500 m