Bonusta jokaisesta matkasta!

Tervis Medical Spa

Kylpylähotelli Pärnun huvivenesataman vieressä kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Hotellissa on monipuolinen kylpyläosasto ja kuntosali. Ravintolat, baarit ja kahvila palvelevat nälkäisiä ja janoisia.
Kylpylähotelli

Tervis Medical Spa sijaitsee lähellä Pärnun aallonmurtajaa ja huvivenesatamaa. Keskustaan on matkaa vain noin kilometrin verran. Hotelli koostuu seitsemästä eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä.

Ravintolatarjonta on monipuolinen, hotellissa on Buffet-ravintolan sekä a la carte ravintola Kuu. Virvokkeita voit nauttia aulabaarissa.

Spa- ja saunakeskuksesta löytyy monipuolisesti eri vaihtoehtoja, voit harrastaa kuntouintia 25 metrin pituisessa uima-altaassa, rentoutua porealtaassa tai japanilaisessa kylvyssä. Lapsille löytyy oma lasten allas. Osastolla on erilaisia saunoja löylysaunasta suolasaunaan, valitse mieleisesi tai käy vaikka kaikissa!  Urheilua rakastavat viihtyvät Terviksen kuntosalissa.

Kaiken tämän lisäksi hotellissa palvelevat pieni sekatavarakauppa, vaatekauppa (epäsäännölliset aukioloajat). Terviksessä myös hammaslääkäripalvelu mutta aika hammaslääkärille tulee varata etukäteen hyvissä ajoin (paikanpäällä ei välttämättä onnistu enää saada aikaa). Kulttuurikeskus on toistaiseksi suljettu.

Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Kaikki kylpylän huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.

Vesi- ja saunakeskukseen ei pääse hissillä. Pyörätuolilla vesi- ja saunakeskukseen pääsee ainoastaan ulkokautta. Sisätilojen kautta mentäessä on muutama porras. Uima-altaassa ei ole nostohissiä. Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Terviksessä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.

Varaa hotellimatka Pärnuun IMT:ltä.

imt.fi asiakasarviot
1576 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor
211 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Keskustaan 1 km, Uimarannalle 2 km

 • Ei voi varata paikkaa etukäteen.

 • Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Tervis kylpylässä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.

 • Kaikki huoneet savuttomia ja allergikoille sopivia

Miksi valita Tervis Medical Spa?
Hyvä sijainti lähellä keskustaa
Kylpyläosasto
Saatavilla monipuolisia kauneus- ja terveyshoitoja
Lääkäripalvelut
Ravintolat ja baari
Kaikki yhden katon alla!

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Tervis Medical Spa

Seedri 6, 80012 Pärnu, Viro
Puh: +372 445 0111
S-posti: tervis@spatervis.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun keskusta
Pärnun keskusta
1 km
Pärnun ranta
Pärnun ranta
2 km
Huvivenesatama
Huvivenesatama
500 m
Parasta matkalla oli hoidot, hyvä ruoka, kylpylän ihanat saunat
Pirjo
Puolison kanssa · helmikuu 2023
Hotelli on ennalta tuttu, nyt saimme uuden ulottuvuuden ottamalla myös hoitoja. Uusittu allasosasto oli hyvä ja hotellin rauhallinen sijainti on…
Piia
Rauhallinen hotelli, jossa kaikki palvelut mitä tarvitsi loman aikana.
Raija
Kylpylä oli rauhallinen. Allasosasto ja saunat olivat siistit ja väljät, ei liikaa ihmisiä. Hoidot olivat erinomaisia, erityisesti pidin vartalohoidosta. Työntekijät…
Eija

Lisätiedot majoituksesta

Huoltopäivät:

 • Spa- ja saunakeskuksen huoltopäivänä 19.9.2023 asiakkaat voivat veloituksetta käyttää Tervise Paradiisin vesipuistoa 3 h kerrallaan huonekorttia näyttämällä (ei koske lisämaksullista Paradiisi Saunat -osastoa).
 • Tervis Medical Spa on suljettu kokonaan huoltotöiden vuoksi 3.12. (alkaen klo 12) – 7.12.2023 (klo 15 saakka).

Muita huomioitavia lisätietoja:

 • Purje-kahvila, Kulttuurikeskus ja Kauneushoitola Helmi suljettu toistaiseksi.
 • Kylpyläosastolla saa viettää kerrallaan kolme tuntia, jonka jälkeen tulee maksaa lisämaksua.
 • Kumipohjaiset kylpyläkengät ovat pakolliset vesi- ja saunakeskuksessa!
 • Terviksessä ei ole toistaiseksi aamuvoimistelua.
 • Matkan hintaan sisältyy aamu-uinti, aamusauna sekä spa- ja saunakeskuksen ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina. Voimassaolevat aukioloajat voi tarkistaa kylpylän kotisivuilta: http://www.spatervis.ee/aukioloajat
 • Viron kansallisina juhlapyhinä saattaa hoitovalikoima olla suppeampi, sekä kylpylän palveluiden aukioloajat olla poikkeavia.
 • Asiakkaiden tulisi etukäteen tutustua vapaa-ajankeskuksen sääntöihin ja ohjeisiin: http://www.spatervis.ee/vapaa_ajankeskusfi/asiakkaan_ohjeet_ja_saannotfi
 • Vesi- ja saunakeskukseen ei pääse hissillä.  Pyörätuolilla vesi- ja saunakeskukseen pääsee ainoastaan ulkokautta. Sisätilojen kautta mentäessä on muutama porras. Uima-altaassa ei ole nostohissiä.  Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Terviksessä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.
 • Pysäköinti Terviksen parkkialueella on ilmaista asiakkaille. 1. kesäkuuta 2023 alkaen pitää ilmoittaa vastaanotossa auton rekisterinumero. Pysäköintikiekko kannattaa laittaa sisäänkirjautumisen ajaksi.
 •  Terviksen asiakkaat saavat -20% alennuksen Paradiis-hotellin vesipuiston sisäänpääsylipusta (HUOM! Ei koske Paradiisi Saunad lippuja). Asiakkaalla pitää olla mukana Terviksen hotellihuoneen avain ja avainkorttikotelo, jossa lukee hotellin nimi ja huoneen numero.
 • Lemmikit ei sallittu.

Tervis Spa – kohti vihreämpää lomailua