Bonusta jokaisesta matkasta!

Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee Pärnun huvivenesataman vieressä kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Hotellissa on monipuolinen kylpyläosasto ja kuntosali. Ravintolat, baarit ja kahvila palvelevat nälkäisiä ja janoisia. Kulttuurikeskuksessa järjestetään ajoittain ohjelmaa sitä kaipaaville.
Kylpylähotelli

Tervis kylpylähotelli sijaitsee lähellä Pärnun aallonmurtajaa ja huvivenesatamaa. Keskustaan on matkaa vain noin kilometrin verran. Hotelli koostuu 7 eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä.

Ravintolatarjonta on monipuolinen, voit valita Buffet-ravintolan tai a la carte ravintola ”Kuu”:n. Virvokkeita voit nauttia aula- tai Muuli-baarissa.

Spa- ja saunakeskuksesta löytyy monipuolisesti eri vaihtoehtoja, siellä voi muun muassa harrastaa kuntouintia 25 m pituisessa uima-altaassa, rentoutua porealtaassa tai japanilaisessa kylvyssä. Lapsille löytyy oma lastenallas. Osastolla on myös erilaisia saunoja löylysaunasta suolasaunaan, valitse mieleisesi tai käy vaikka kaikissa. Virvokkeet voit nauttia allasbaarissa. Urheilua rakastavat viihtyvät kuntokeskuksessa, josta löytyy monipuolinen kuntosali ja liikuntasali.

Kaiken tämän lisäksi palvelee hotellissa pieni sekatavarakauppa, vaatekauppa, parturi-kampaamo, kauneushoitola sekä hammaslääkäri. Kulttuurikeskuksessa järjestetään ajoittaan ohjelmaa, muun muassa tansseja.

Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Kaikki kylpylän huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.

Vesi- ja saunakeskukseen ei pääse hissillä. Pyörätuolilla vesi- ja saunakeskukseen pääsee ainoastaan ulkokautta. Sisätilojen kautta mentäessä on muutama porras askelma. Myöskään uima-altaassa ei ole käytettävissä nostohissiä. Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Tervis kylpylässä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.

imt.fi asiakasarviot
1415 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor
211 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Keskustaan 1 km, Uimarannalle 2 km

 • Ei voi varata paikkaa etukäteen

 • Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Tervis kylpylässä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.

 • Kaikki huoneet savuttomia ja allergikoille sopivia

Miksi valita Tervis kylpylähotelli?
Hyvä sijainti lähellä keskustaa
Kylpyläosasto
Saatavilla monipuolisia kylpylähoitoja
Lääkäripalvelut
Ravintolat ja baari
Kaikki yhden katon alla!

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Tervis kylpylähotelli

Seedri 6, 80012 Pärnu, Viro
Puh: +372 445 0111
S-posti: tervis@spatervis.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun keskusta
Pärnun keskusta
1 km
Pärnun ranta
Pärnun ranta
2 km
Huvivenesatama
Huvivenesatama
500 m
Parasta matkalla oli hoidot, hyvä ruoka, kylpylän ihanat saunat
Pirjo
Puolison kanssa · helmikuu 2023
Hotelli on ennalta tuttu, nyt saimme uuden ulottuvuuden ottamalla myös hoitoja. Uusittu allasosasto oli hyvä ja hotellin rauhallinen sijainti on…
Piia
Rauhallinen hotelli, jossa kaikki palvelut mitä tarvitsi loman aikana.
Raija
Kylpylä oli rauhallinen. Allasosasto ja saunat olivat siistit ja väljät, ei liikaa ihmisiä. Hoidot olivat erinomaisia, erityisesti pidin vartalohoidosta. Työntekijät…
Eija

Lisätiedot majoituksesta

Huoltopäivät:

 • Spa- ja saunakeskuksen huoltopäivät ovat  17.1., 21.3., 16.5. ja 19.9. Asiakkaat voivat veloituksetta käyttää Tervise Paradiisin vesipuistoa 3 h kerrallaan huonekorttia näyttämällä (ei koske lisämaksullista ”Paradiisi Saunat” -osastoa).
 • Tervis-hotelli on suljettu huoltotöiden vuoksi 3.12. (alkaen klo 12) – 7.12.2023 (klo 15 saakka).

Muita huomioitavia lisätietoja:

 • Purje kahvila, Kulttuurikeskus ja Kauneushoitola Helmi suljettu toistaiseksi.
 • Kylpyläosastolla saa viettää kerrallaan kolme tuntia, jonka jälkeen tulee maksaa lisämaksua.
 • Kumipohjaiset kylpyläkengät ovat pakolliset vesi- ja saunakeskuksessa!
 • Terviksessä ei ole toistaiseksi aamuvoimistelua.
 • Matkan hintaan sisältyy aamu-uinti, aamusauna sekä spa- ja saunakeskuksen ja kuntosalin käyttö niiden aukioloaikoina. Voimassaolevat aukioloajat voi tarkistaa kylpylän kotisivuilta: http://www.spatervis.ee/aukioloajat
 • Viron kansallisina juhlapyhinä saattaa hoitovalikoima olla suppeampi, sekä kylpylän palveluiden aukioloajat olla poikkeavia. Poikkeavat aukioloajat ovat nähtävillä kylpylässä.
 • Asiakkaiden tulisi etukäteen tutustua vapaa-ajankeskuksen sääntöihin ja ohjeisiin: http://www.spatervis.ee/vapaa_ajankeskusfi/asiakkaan_ohjeet_ja_saannotfi
 • Vesi- ja saunakeskukseen ei pääse hissillä.  Pyörätuolilla vesi- ja saunakeskukseen pääsee ainoastaan ulkokautta. Sisätilojen kautta mentäessä on muutama porras askelma. Myöskään uima-altaassa ei ole käytettävissä nostohissiä.  Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Tervis kylpylässä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.