Bonusta jokaisesta matkasta!

Tervis Medical Spa

Kylpylähotelli Pärnun huvivenesataman vieressä kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Hotellissa on monipuolinen kylpyläosasto ja kuntosali. Ravintolat, baarit ja kahvila palvelevat nälkäisiä ja janoisia.
Kylpylähotelli

Tervis Medical Spa sijaitsee lähellä Pärnun aallonmurtajaa ja huvivenesatamaa. Keskustaan on matkaa vain noin kilometrin verran. Hotelli koostuu seitsemästä eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä.

Ravintolatarjonta on monipuolinen, hotellissa on Buffet-ravintolan sekä a la carte ravintola Kuu. Virvokkeita voit nauttia aulabaarissa.

Spa- ja saunakeskuksesta löytyy monipuolisesti eri vaihtoehtoja, voit harrastaa kuntouintia 25 metrin pituisessa uima-altaassa, rentoutua porealtaassa tai japanilaisessa kylvyssä. Lapsille löytyy oma lasten allas. Osastolla on erilaisia saunoja löylysaunasta suolasaunaan, valitse mieleisesi tai käy vaikka kaikissa!  Urheilua rakastavat viihtyvät Terviksen kuntosalissa.

Kaiken tämän lisäksi hotellissa palvelevat pieni sekatavarakauppa ja vaatekauppa (epäsäännölliset aukioloajat). Terviksessä on myös hammaslääkäripalvelu mutta aika hammaslääkärille tulee varata etukäteen hyvissä ajoin. Kulttuurikeskus on toistaiseksi suljettu.

Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Kaikki kylpylän huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.

Vesi- ja saunakeskukseen ei pääse hissillä. Pyörätuolilla vesi- ja saunakeskukseen pääsee ainoastaan ulkokautta. Sisätilojen kautta mentäessä on muutama porras. Uima-altaassa ei ole nostohissiä. Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Terviksessä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja. Kylpylästä voi lainata pyörätuolin tai rollaattorin (pantti 50 eur käteisellä), varaus kannattaa tehdä etukäteen matkatoimiston kautta.

Varaa kylpylämatka Pärnuun IMT:ltä.

imt.fi asiakasarviot
1610 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
244 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Keskustaan 1 km, Uimarannalle 2 km

 • Ei vartioitu. Ei voi varata paikkaa etukäteen. Maksullinen 1.5.2024 alkaen.

 • Liikuntarajoitteisille kylpylässä on saatavilla invahuoneita, joiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet ja myös suihkutilat ovat suuremmat. Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Tervis kylpylässä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.

 • Kaikki huoneet savuttomia ja allergikoille sopivia

Miksi valita Tervis Medical Spa?
Hyvä sijainti lähellä keskustaa
Kylpyläosasto
Saatavilla monipuolisia kauneus- ja terveyshoitoja
Lääkäripalvelut
Ravintolat ja baari
Kaikki yhden katon alla!

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Tervis Medical Spa

Seedri 6, 80012 Pärnu, Viro
Puh: +372 445 0111
S-posti: tervis@spatervis.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Pärnun keskusta
Pärnun keskusta
1 km
Pärnun ranta
Pärnun ranta
2 km
Huvivenesatama
Huvivenesatama
500 m
Parasta matkalla oli hoidot, hyvä ruoka, kylpylän ihanat saunat
Pirjo
Puolison kanssa · helmikuu 2023
Hotelli on ennalta tuttu, nyt saimme uuden ulottuvuuden ottamalla myös hoitoja. Uusittu allasosasto oli hyvä ja hotellin rauhallinen sijainti on…
Piia
Rauhallinen hotelli, jossa kaikki palvelut mitä tarvitsi loman aikana.
Raija
Kylpylä oli rauhallinen. Allasosasto ja saunat olivat siistit ja väljät, ei liikaa ihmisiä. Hoidot olivat erinomaisia, erityisesti pidin vartalohoidosta. Työntekijät…
Eija

Lisätiedot majoituksesta

Huoltopäivät:

 • Spa- ja saunakeskuksen huoltopäivinä 19.9.2023, 20.2., 16.4., 21.5., 16.-17.7., 15.10.2024 asiakkaat voivat veloituksetta käyttää Tervise Paradiisin vesipuistoa 3 h kerrallaan huonekorttia näyttämällä (ei koske lisämaksullista Paradiisi Saunat -osastoa).
 • Tervis Medical Spa on suljettu kokonaan huoltotöiden vuoksi 3.12.– 7.12.2023 ja 8.12. – 12.12.2024.

Muita huomioitavia lisätietoja:

 • Purje -kahvila, Kulttuurikeskus ja Kauneushoitola Helmi suljettu toistaiseksi.
 • Kylpyläosastolla saa viettää kerrallaan kolme tuntia, jonka jälkeen tulee maksaa lisämaksua.
 • Kumipohjaiset kylpyläkengät ovat pakolliset vesi- ja saunakeskuksessa!
 • Terviksessä ei ole toistaiseksi aamuvoimistelua.
 • Matkan hintaan sisältyy aamu-uinti, aamusauna sekä spa- ja saunakeskuksen ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina. Voimassaolevat aukioloajat voi tarkistaa kylpylän kotisivuilta: http://www.spatervis.ee/aukioloajat
 • Viron kansallisina juhlapyhinä saattaa hoitovalikoima olla suppeampi, sekä kylpylän palveluiden aukioloajat olla poikkeavia.
 • Asiakkaiden tulisi etukäteen tutustua vapaa-ajankeskuksen sääntöihin ja ohjeisiin: http://www.spatervis.ee/vapaa_ajankeskusfi/asiakkaan_ohjeet_ja_saannotfi
 • Vesi- ja saunakeskukseen ei pääse hissillä.  Pyörätuolilla vesi- ja saunakeskukseen pääsee ainoastaan ulkokautta. Sisätilojen kautta mentäessä on muutama porras. Uima-altaassa ei ole nostohissiä.  Liikuntarajoitteisten tulee ottaa huomioon, että Terviksessä on pitkiä käytäviä ja välimatkoja.
 • Pysäköinti Terviksen parkkialueella on ilmaista asiakkaille 30.4.2024 asti. Asiakkaan tulee ilmoittaa vastaanottoon auton rekisterinumero. Pysäköintikiekko kannattaa laittaa sisäänkirjautumisen ajaksi. HUOM! 1.5 2024 alk. on hotellin edessä pysäköinti ja hotellin pysäköintialueella asiakkaille maksullista. Pysäköinti on mahdollista, mikäli vapaita paikkoja löytyy. Pysäköintipaikkaa ei ole mahdollista varata etukäteen. Pysäköintialueella ei ole vartiointia.
 •  Terviksen asiakkaat saavat -20% alennuksen Paradiis-hotellin vesipuiston sisäänpääsylipusta (HUOM! Ei koske Paradiisi Saunad lippuja). Asiakkaalla pitää olla mukana Terviksen hotellihuoneen avain ja avainkorttikotelo, jossa lukee hotellin nimi ja huoneen numero.
 • Lemmikit ei sallittu.
 • Ajalla 19.2.-10.3.2024 Terviksessä majoittuvat asiakkaat pääsevät käymään 1 kerran loman aikana Tervise Paradiisin vesipuistossa. Lipukkeen saa vastaanotosta saapuessa hotelliin.